Bella Nilsson – Den som väntar på något gott…

Nu är bloggen äntligen här efter mycket förberedelser och research – allt för att ge Er läsare en så spännande upplevelse som möjligt.
Min blogg ska ses mer som en bok eller följetong än en traditionell blogg där vi ibland tittar i backspegeln för att i nästa sekund blicka framåt. Inläggen kommer genomsyras både av allvar, dramatik och positiv energi och kärnämnet är förstås entreprenörskap som upptar den största delen av mitt liv. Jag har för avsikt att uppdatera bloggen 2 ggr/vecka. Jag kommer i kommande inlägg släppa mängder med fakta och händelser som garanterat kommer röra om saker och ting och till min hjälp har jag haft bl a före detta chefen för Rikskriminalpolisen och flertal jurister och andra sakkunniga personer som vänt på varenda sten, tittat bakom varje hörn och framför allt: Aldrig gett upp innan sanningen kommit fram. Samtliga bevis finns i säkert förvar för maximal säkerhet.
Nu tar vi ett djupt andetag och går över till något lättsammare….

För några veckor sedan utlystes en omröstning på NMT Think Pinks Facebooksida gällande bloggens logotyp som ni kanske kommer ihåg och jag kan säga att det var oerhört jämnt mellan de fyra olika alternativen men det visade sig att det var nummer 1 ni gillade allra bäst.

Jag ville ju även att man skulle skriva en motivering till sitt val och av alla fantastiska motiveringar föll valet på Lisa Henze och hennes fina kommentar som berörde mig mycket.

 

Lisa skrev: “Nummer 1! Bella är en stark kvinna, förebild för många av oss. Inklusive mig! Hon behöver inget Bling (nummer 4) eller versaler för att vara just Bella! Härligt att du startar blogg, här har du en  prenumerant!” skriver den lyckliga vinnaren som fick motta en härlig parfym.

Lisa har själv en hel del erfarenhet av hur tufft det kan vara att vara entreprenör och att nå sin dröm.
   – Jag blev så glad när jag hörde talas om att Bella skulle starta en blogg och ser fram emot att ta del av hennes kunskaper och
     få lära sig några tips och trix och hur man lyckas med att driva ett företag, säger Lisa.

Att få höra Lisa säga detta kändes som en bekräftelse på att det faktiskt finns ett stort behov att fylla i form av stöttning, coachning och vägledning till både unga och mer etablerade entreprenörer där ute som kört fast eller kanske tappat suget. Detta gör att jag känner mig ännu mer taggad över bloggandet och hur jag med mina ord kan påverka människor. Jag om någon vet hur det är att börja från noll utan någon som helst hjälp från varken föräldrar eller vänner i en helt ny världsdel och med ett språk som för mig var obegripligt från början. 


“Många framgångar bottnar i motgångar”  Bella Nilsson

6 kommentarer om “Bella Nilsson – Den som väntar på något gott…”

 1. Tjena Bella!
  Vad bra att du är på med din nya blogg.
  Det skall bli kul att bli inspirerad av en riktig super entreprenör som du verkar vara. Lycka till med denna och den sätter kanske fart på en gammal trogen medarbetare hos JM AB.
  Med vänlig hälsning
  Mats Norström
  ???

  Svara
  • Så trevligt att du hittat hit Mats det gläder mig! Jag hoppas verkligen på att kunna bidra med lite överkottsenergi som jag har gott om på lager, hoppas du kommer tycka om bloggen och att du får lite boost av den 😉

   Svara
 2. Kan inte vänta tills nästa inlägg det här kommer utan tvekan bli årets blogg om det fortsätter på det här viset. När uppdaterar du nästa gång?

  Svara
 3. Äntligen en blogg som känns lite nytänkande är såååå trött på barn, matlagning och sminkbloggar. Hoppas fler hittar hit för det här verkar ju bli jäkligt spännande känns det som.

  Svara
 4. Hej Bella, jag heter Samira och håller på att starta upp en blomsteraffär efter att ha varit anställd i många år. Din blogg kommer nog kunna hjälpa mig med hur jag ska tänka som egenföretagare. Jag tänker tipsa alla mina kompisar om din nya blogg, många jag känner har egna företag inte så stora som dina men jag tror ändå man kan känna igen sig i det du skriver Bella!.

  Svara