Bella Nilsson – Queen of Trash

 

Varför måste sopor vara tråkigt? Mitt företag är rosa och färgglatt och detta är något som genomsyrar hela verksamheten så därför tycker jag det är viktigt att själv åka ut och träffa våra fina kunder. Idag är det fredag och på många arbetsplatser kör man med ”Casual Friday” men jag personligen tycker att det är roligt att klä upp mig lite extra inför helgen (tänk att jag alltid ska gå mot strömmen 😉

 

 

 

Idag valde jag att åka in till stan (Stockholm) med min rosa bil och bjöd våra kunder på fikabröd och det blev många glada skratt och kramar från frusna byggare som tacksamt tog emot en nybakad varm bulle. Jag inspekterade också våra fina containers och säckar och passade förstås på att ta lite häftiga bilder. Det är så kul när man åker i den rosa bilen då både barn och vuxna hälsar glatt och jag känner mig faktiskt som en drottning när jag sitter där och vinkar till massa glada människor. Jag älskar mitt rosa återvinningsföretag och är sjukt stolt över det jag har åstadkommit och måste ibland nypa mig i armen för att förstå att det är sant.

 
Många drömmer om att driva eget och har så många planer och idéer men tyvärr är det få som orkar sätta planen i verket och verkligen våga satsa. Jag vill inspirera och visa att ingenting är omöjligt och att även om det ser mörkt ut kommer alltid solen fram till slut och då gäller det att våga ta steget då det är bara du som kan styra över din framtid och ingen annan.

”Om du inte tror på dig själv kommer heller ingen annan att göra det”  Bella Nilsson

 22 kommentarer om “Bella Nilsson – Queen of Trash”

 1. Hej Bella jag satt och små log när jag läste din blogg vet egentligen inte varför jag små log men jag gillade ditt inlägg här och visst är det lite roligare med lite glad färg på en arbetsplats

  Svara
  • Bara det att du log när du läste mitt inlägg är ett väldigt bra tecken och bevisar att en glad färg stimulerar sinnena kram på dig

   Svara
 2. Du är verklig en förebild och vi är många invandrare som följer dig och dina framgångar varför ger du dig inte in i politiken? Maryam

  Svara
  • Tack gulliga Maryam vad kul att du tycker det och ser mig som en förebild det betyder mycket. Det är många som tycker jag borde satsa på politik och jag svarar som jag gjort förut: Jag ska fundera på saken… Kram på dig 😉

   Svara
 3. Ja jävlar i helvete vilken snygg kvinna du är nu måste jag förstås byta ut de orange säckarna till rosa så kanske man får träffa dig ”live”

  Svara
 4. Du är min förebild så cool du ser ut på bilderna en riktig rosa hjälte det är bara manteln som fattas ju.
  Emilia

  Svara