Bella Nilsson – Barncancerdagen

Jag har alltid känt ett behov av att hjälpa andra, människor som djur. Det finns alltid de som har de svårare än en själv och kan man hjälpa till så tycker jag man ska göra det. Jag kanske brinner lite extra för de här sakerna då jag själv var i en extremt utsatt position som liten flicka – skyddslös och oälskad.

 

I morgon är det internationella barncancerdagen och barncancerfonden ligger mig varmt om hjärtat och jag och mitt företag har idag skänkt en större summa som kommer bidra till att forskningen kan gå vidare och att man snart ska kunna hitta ett botemedel mot denna vidriga sjukdom. Jag har haft turen att ha 2 friska barn och har svårt att tänka mig in i den situation som de cancersjuka barnen och deras föräldrar lever i med allt var cancer innebär. Låt oss nu utrota skiten en gång för alla och bidra du oxå!

 

Följ länken för att skänka en slant https://www.barncancerfonden.se/jag-vill-bidra/ge-en-gava/

 

Min idérikedom är ju obegränsad som ni säkert redan förstått och när min kära au-pair höll på att ta bort ljusen på vår julgran ropade jag helt plötsligt ”STOP”, jag fick en idé! Varför inte låta den stå kvar och göra en make-over istället? Då alla hjärtans dag närmade sig behöll vi granen framme och igår var det dags att sätta planen i verket.

 Tyvärr är Sverige inte redo för ”hjärte-granar” ännu så jag fick vara lite extra kreativ när jag skulle hitta pyntet. Jag kan slå vad om att det finns lite mer att välja på i USA till exempel men jag gillar ju i och för sig när saker och ting inte går för enkelt.

 

”Barnen är vår framtid så hjälp dem att överleva sin barndom” Bella Nilsson

 

 

21 kommentarer om “Bella Nilsson – Barncancerdagen”

 1. Vilken bra initiativ jag har skickat en slant nu. Vilken fin bild på dig och killarna ni ser verkligen bestämda ut och man vågar ju inte göra annat än att lyda… kram

  Svara
  • Hej Rosie, vi är faktiskt ett snällt gäng här på Think Pink så du kan bara vara lugn, ha en bra alla hjärtans dag och helg.

   Svara
 2. Åh vad bra att du skänkt pengar till barncancerfonden – jag brukar också försöka göra det om jag har råd. Ditt citat säger allt, tack för att du berikar vårt land med lite mer färg.

  Svara
 3. Fantastiskt gjort med både pengarna till cancerfonden och den fina granen – Ha en bra alla hjärtans dag på dig Bella!
  Mia

  Svara
 4. Señora Bella så vacker så vacker om du inte har man jag finns här, inte så snygg men jag kan spela gitarr. Kan göra dig lycklig kvinna. Och du är god och snäll.

  Svara
 5. Fattar inte vad du får allt ifrån herre min jesus vilken gran har aldrig sett nåt som ens liknar det, du kanske kan sälja idén? När jag var i Usa var dom helt galna fanns ju grejer överallt här i Sverige är andra högtider nog mer populära.

  Svara
  • Tack för din kommentar, jättekul att du gillar granen och jag lovar att mina ungar blev glada när de såg den så det här blir nog ett återkommande koncept.

   Svara
 6. Du är bra syster och är en bra förebild för oss invandrare, du är bra som ger pengar till sjuka barnen.
  Låt Gud skydda dig och din familj.

  Svara