Bella Nilsson – Spännande framtidJag vill börja inlägget med att tacka vårt fantastiska grannland Finland för certifikatet jag mottagit som välkomnar ytterligare en medlem i flagbag-familjen. Nedan ser ni certifikaten från Finland.

 
Igår hade jag en riktigt spännande dag och åkte tidigt iväg till stan för att gå på ett möte hos BRANN AB som är en av Sveriges bästa fullservicebyrå med immaterialrätt som t ex patent, varumärken, design, upphovsrätt, tilläggsskydd och tvistelösning.

Jag kom som vanligt lite för tidigt då jag inte tycker om att komma för sent till möten och blev väl omhändertagen och bjuden på en god kopp Te. I konferensrummet deltog jag själv, två patentjurister och patentingenjör/högsta chef inom mjukvara, vi diskuterade om den redan inlämnade amerikanska patenten för framtidsapparna som sparar tid och miljö som ni säkert redan läst om.

 

Efter det hade jag en överraskning till dem och berättade om en ny idé inom Artificial intelligence som jag kommit på och det var kul att se ingenjörens min och jag tror faktiskt han blev imponerad- det syntes på honom. Alla i rummet höll med om att de aldrig hört talas om den här tekniken förut och energin i rummet accelererade fort och slutade med en brainstorming. För den här idén krävs det förstås mer efterforskning för att se om någon redan har patenterat idén t ex den världsledande sökmotorn Google, och är det så att ingen gjort det så kommer jag lägga även det här patentet för den nya idén i USA.

Efter ett riktigt konstruktivt möte med patentteamet blev jag bjuden på en fantastisk lunch med tillhörande utsikt över självaste riksdagshuset.

 

 På bilden ovan ser ni mig och mina ytterst kompetenta patentjurister på BRANN som har en vilja av stål och som aldrig ger upp.Ni kanske undrar hur jag kommer på alla nya spännande idéer och svaret på den frågan är – min fars gener då han var likadan (nu pratar vi om de gener som var bra). Var handlar nu den här nya uppfinningen om då?

 
Tidsbesparing säkerhet, trygghet, budgetering etc. i ett och samma program där du själv formar och styr hela processen för att få ut maximal effekt vad tycks om det? Som vanligt kan jag inte avslöja så mycket mer då patent alltid har hemliga delar som inte kan offentliggöras.

 Nu tycker jag att vi åker vidare några ljusår i framtiden och tittar på saker som kanske skulle vara intressanta att utveckla för de mer kunniga.
Miljön är ju en återkommande fråga i samhället och är minst sagt oroväckande. Vi måste börja tänka globalt och inte bara hålla oss inom våra gränser och jag tänker att man borde använda de 4 elementen i större utsträckning än vad som görs idag. Luft, vatten, eld och jord skulle kunna kombineras som drivmedel vad sägs om en vinddriven bil som startas med lagrad el från vind tills att fartvinden gör så att bilen drivs framåt av sig själv sedan ska du även kunna slå över till solenergidrift om så önskas. Denna typ av energidrift ska även kunna appliceras på industrin för att minska utsläppen och ge jorden en chans att återhämta sig och för att nästa generation också ska kunna ha en framtid.

 63 kommentarer om “Bella Nilsson – Spännande framtid”

 1. Oj nu verkar det som att idésprutan är laddad igen, jag vill gärna beställa din vind-bil….kram på dej Bella

  Svara
 2. Bra där, miljön framför allt vi måste verkligen se till att ta tillvara på resurserna som finns på moder Jord och jag tycker att man helt enkelt får stanna hemma om det inte blåser tillräckligt eller om det är molnigt ute. /Betty

  Svara
 3. Fantastisk du är Bella,håller alla tummar för att du kommer att lyckas med allt du tar dig för i framtiden. 🌷👍🌺💖

  Svara
 4. Fan vad smart du är – låter ju grymt det där med vind och solkraftsbilar kan du inte köra igång på en gång med det?

  Svara
 5. Tjena Fröken Bella eller är det kanske fru du är? Jag måste säga att du är vansinnigt kreativ och är imponerad över din klokhet och uppfinningsrikedom.
  Själv jobbar jag som präst i en liten by och har aldrig varit i Stockholm men blir sugen på att ta en tur ditupp när jag ser dina bilder. Du och dina rosa tankar är alltid välkomna ner till mig i Småland.

  Svara
 6. O vilken trevlig blogg den är både stilfull och underhållande och inte som de andra som endast handlar om bebisar och läppstift tack Bella.

  Svara
 7. Du är verkligen en bra kvinna och duktig på ditt jobb jag tycker alla borde köpa Think Pink säckar och strunta i de andra fula färgerna.

  Svara
 8. Är ni alla tre gifta? Jag vet ju att du har väntelista men de andra 2 kanske är lediga, jag är ju snäll och sådär å har re gott ställt förlåt om jag är lite framfusig men sällan man ser nåt sånt vackert på datorn

  Svara
 9. Du tänker verkligen utanför ramarna och det är kul att se att det finns fler ”galningar” förutom mig själv då som befinner mig på 3000-talet i hjärnan.
  Vi kanske borde slå våra påsar ihop Bella?

  Svara
  • Spännande Harald, jag blir ju riktigt nyfiken när du skriver sådär. Vem vet vad framtiden har i sikte våra vägar kanske korsas en dag..

   Svara
 10. Good LadyPink you beautiful and nice I think you can be friend of me and dance. Im very good dancing man and you will be surprised I send you my email bye

  Svara
  • Hi Khalele I bet you are a good dancer but unfortunately my time is very limited but thanks for the offer, Have a nice day and please continue to read my blog.

   Svara
 11. Du är så cool Bella, har aldrig läst en sån rolig blogg sååå skönt att slippa massa bimbos som visar rumpan halvnakna…

  DU ÄR BÄST!!!! Kram

  Svara
 12. Dina väskor blir man ju kär i var har du köpt dom? Jag är 15 så det kanske är för dyra för mig men man kan ju drömma eller hur Bella?

  Svara
  • Hej Wilma, De är inköpta på Gucci i Stockholm och ligger väl inte i den billigaste prisklassen, man måste jobba och spara pengar för att kunna köpa det man vill och det är aldrig fel att drömma då det kan skapa möjligheter på sikt när man gör verklighet av sina drömmar.

   Svara
 13. Kul med teknik och även om det låter galet så vet man att på Gamla Star Trek hade dom ju Ipads redan för 30 år sen och det var väl ingen som trodde det skulle bli verklighet. Det dröjer nog inte länge innan vi kan använda transporter för att förflytta oss från A till B. Tack för en bra blogg.

  Svara
  • Intressant kommentar och du har verkligen rätt i att det var många som skrattade åt Star Treks Ipad och trådlösa telefon för 30 år sedan men nu skrattar ingen utan köper produkterna för dyra pengar.

   Svara
 14. Bella, jag vill ge dig en stor eloge och vill tacka dig för ditt outtröttliga engagemang i allt du tar dig för. Man kan sammanfatta ditt arbete med två ord: Innovativt och kreativt, kvalitéer som inte alla är begåvade med. Enligt trovärdiga källor vet jag även att du är en genomärlig och noggrann person som ser till att allt är rätt och riktigt.
  Fortsätt att gör vad du ska för du gör det bra!

  Svara
  • Tack fantastiska Simon för dina ord det är alltid roligt att höra att man gör ett bra jobb och att man är omtyckt det värmer hjärtat Kram på dig och ha nu en härlig helg.

   Svara
 15. Du är ju en riktig inspiratör, jag tycker du är så modig och stark och är en stor förebild för mig. Inlägg efter inlägg på bloggen bevisar din intelligens och osannolika driv. Jag hoppas att du ger dig in i politiken så det äntligen händer något för det är uppstickare som du Sverige behöver! Jag längtar redan efter nästa inlägg från dig Bella. ps. du har väldigt bra bilder på bloggen.

  Svara
  • Tack Susanne vilken bra kommentar, den gav mig en riktigt energiboost, ha en trevlig helg så ”syns” vi snart i nästa blogginlägg.

   Svara
 16. Klok som en bok och söt som socker! Vilken utomordentligt bra blogg. Jag läste många bloggar förut men tröttnade pga att ämnena var så tråkiga. Det känns bara som man vill göra massa reklam för hudvårdsprodukter och inredningsdetaljer, du känns genuin Bella fortsätt att vara Bella.

  Svara
 17. Hej på er , jag arbetar själv som forskare och har mycket med AI att göra. Jag vill spinna vidare på det Bella skriver och tillägga att även om det är lätt att skratta åt svävande bilar och teleportering så ligger forskningen längre fram än vad många tror så ”vind och solbilar” ska man inte döma ut på förhand även om inte tekniken finns just idag. Jag minns så väl vad folk hade för åsikter om vindkraftverken när de kom för snart 30 år sedan och för att inte tala om mikrovågsugnen….. Kära hälsningar från Mikhail

  Svara