Bella Nilsson – Sverigesäcken, en byggsäck att vara stolt överNu har en av mina skapelser landat i Sverige och lanseringen är i full gång! Att rosa är min signaturfärg har nog ingen av er missat och givetvis älskar jag fortfarande färgen men det finns faktiskt två färger som ligger mig varmare om hjärtat och det är Sveriges blå/gula kulörer. Dessa färger symboliserar frihet och demokrati för mig då jag kommer från ett land där detta inte är en självklarhet. Tack vare att jag fick möjlighet att bo i detta vackra land kunde jag förverkliga min dröm om att bli en kvinnlig entreprenör och den drömmen hade förblivit just en dröm om jag blivit kvar i mitt hemland Iran.

 För att hylla min kärlek och tacksamhet till Sverige har jag skapat Sverigesäcken som kommer vara ett komplement till Think Pink säcken. Jag känner många invandrare som likt mig själv inte förstår varför Svenskarna inte är mer patriotiska och ibland får jag en känsla av att många svenskar tappat sin stolthet till den svenska flaggan och att man inte vågar visa upp den på grund av rädslan att stämplas som rasist eller nazist. Jag är säker på att inte någon av Sveriges invandrare har något emot den Svenska flaggan och på något sätt vill förhindra användningen av den utan detta är något svenskarna själva skapat för de tror att det är det som förväntas av dem.  

 

 För er som inte vet vad det är för säckar jag pratar om så ska jag förklara lite närmare. Säckarna som egentligen kallas ”byggsäckar” används till största del av bygg och rivföretag som behöver slänga sina byggsopor vid sin arbetsplats och säckarna tar betydligt mindre plats än en stor container särskilt om arbetsplatsen ligger inne i stan. Byggsäckarna finns i 3 olika storlekar är stryktåliga och lämpar sig för allt från fyllnadsmassor till brädor, skivor och andra skrymmande föremål.

Jag vill även passa på att poängtera att våra rosa Think Pink säckar alltid kommer finnas kvar i alla 3 storlekar och att Sverigesäcken är ett komplement/lillasyster till dessa.

 

 
Sverigesäcken kommer att finnas i tre olika designer och på den första har jag hämtat inspirationen från Svenska flaggans vackra färger. Design nummer två är även den gul och blå plus en sida med en flagga på där jag ville visa hur stolt jag är över vårt land. Idén till den tredje designen fick jag av hotellens ”5-star” koncept och våra hockeyhjältar med sina tre kronor och säcken kommer ha 5 kronor på trycket för att symbolisera topp-klass.

 

 
Mina duktiga patentadvokater trodde aldrig till en början att min idé med Sverigesäcken skulle gå igenom, men till vår glädje gick alla designer igenom.

I och med detta har de lärt sig att aldrig mer säga till mig att något ”blir svårt”, precis som jag lärt min man Thomas att antingen väljer man the highway or the Bella-way man kan inte alltid ta genvägar i livet utan bör ibland välja alternativa vägar även om det tar lite längre tid att komma fram. 

 

 För att ni ska få något att längta efter vill jag berätta att jag har fler spännande idéer på gång som är minst sagt banbrytande men jag låter er suga på den karamellen ett litet tag till.

 
115 kommentarer om “Bella Nilsson – Sverigesäcken, en byggsäck att vara stolt över”

 1. Sådärja nu har man precis bytt till rosa säck och måste byta igen för den där sverigesäcken var ju för jäkla snygg ju.

  Svara
 2. ”En entreprenörska utan begränsningar” du är grym och dina idéer tar ju aldrig slut vad smart med flaggan det har jag aldrig sett nån ha.

  Svara
 3. Du är kvinna med gå i för du stannar inte upp ditt huvud måste krylla av idéer, man kan inte annat än bli imponerad.
  Du skriver att vi infödda svenskar är inte stolta över vår flagga och våra traditioner.
  Tror att det största felet är att man inte berättar för invandrare om våra seder och våra traditioner för jag tror det hade underlättat för invandrare att komma in i samhället om dom visst lite mer om landet dom kom till och till ett bättre samhälle för alla

  Svara
  • Du skriver klokt och bra, jag tror att svenskarna är smygstolta och det är synd. Jag tycker att alla ska kunna visa sin vackra flagga med stolthet och det är vad Sverigesäcken ska förmedla.

   Svara
 4. Du är ju som Uppfinnarjocke i Kalle Anka det är ju riktigt häftigt att du har hittat på en säck med flagga på och jag måste nog hålla med dig när det gäller att vi svenskar inte är så väldigt patriotiska av oss. Vi är ju neutrala när det kommer till krig och vi är överhuvudtaget ett rätt neutralt folk du vet Lagom-Sverige. Vi gör inte så mycket väsen av oss.

  Svara
  • Jag gillar din kommentar den var väldigt genomtänkt och bra och jag kan inte annat än att hålla med.

   Svara
 5. Jag känner till det där med att skämmas för flaggan men vi svenskar har aldrig varit så galna i flaggan för 16 år sen var det inte ens ledigt den 6/6

  Svara
  • Nej tyvärr finns den inte i mindre modell ännu men jag utvecklar mina idéer kontinuerligt så vem vet?

   Svara
 6. Ja, den enda gången vi svenskar ”vågar” visa oss i blått /gult är på fotbollsmatcher verkar det som, annars är det tabu.

  Svara
  • Jag har samma känsla Lena och det är vansinnigt att samhället har blivit så men nu blir det ändring på detta då vi kommer se stadens gator prydda med den fina Sverigesäcken.

   Svara
 7. Oj oj vilken energi från helikopterfärd i fjällen till lansering av den gula och blåa byggsäcken när sjutton sover du kvinna?

  Svara
 8. Många av mina idéer kommer faktiskt till precis innan jag somnar eller i mina drömmar och sen pusslar jag ihop bitarna till en färdig idé så man kan säga att hjärnan alltid går på 100%.

  Svara
 9. Önskar jag också kunde komma på nåt smart så man slapp sitta i en här satans kassan på jobbet.

  Svara
  • Ibland måste man börja med ett arbete som kanske inte är så tillfredsställande men det skapar arbetslivserfarenhet det också och är något du kan ta med dig vidare i livet så inget är bortkastat ska du veta. Om du verkligen vill lyckas kommer du att göra det också det är bara du som kan stoppa dig.

   Svara
 10. Fan vad snygg min arbetsplats kommer bli härnäst men jag känner faktiskt också att jag e lite skraj att skylta med flaggan och bli stämplad som nån nasse. Bra att du tar upp ämnet Bella Nilsson. Vi lägger en order nästa vecka 🇸🇪

  Svara
  • Vi behöver verkligen lufta det här ämnet som gäller flaggan vi kan inte skämmas över landets främsta symbol!

   Svara
 11. Min kompis tipsade om din blogg och sa att den var bra och hon hade rätt helt enkelt outstanding här är en trogen följare

  Svara
 12. Oj vilka fina byggsäckar riktigt exklusivt och färgerna går ju inte att motstå vår fina flagga!!!

  Svara
 13. Och fantasin flödar igen du är fan otrolig – snygg säck som fasen den vill man nästan ha i vardagsrummet.

  Svara
 14. Bra jobbat Bella vad duktig du är och säckarna är helt suveräna i färgen som man säger KVINNOR KAN du är en riktig pärla bamsekramar till dig 💝💝💝🌹🌹🌹

  Svara
  • Tack bästa Toni, det känns så kul att äntligen få lansera Sverigesäcken och extra kul att få en sån här otrolig respons av Er fina följare, Stor kram till dig från mig!

   Svara
 15. Oj vad bra gjort ❤ ❤ ❤ Jag är jag är stolt över dig och Sverige behöver invandrare som du ❤

  Svara
 16. Jag tycker flaggsäcken är himla snygg och fin, riktigt vasst tänkt du ligger verkligen steget före.

  Svara
 17. Fett coolt asså jag ska köpa av dig blir ju nice att ha på bygget den 6/6 skål Bella de e Lördag puss

  Svara
 18. Konstigt ni inte vågar flagga jag flaggar varje dag på min tomt i Tomelilla älskar blå och gult Sverige är bra du är också bra syster från Iran alla människor borde älska varandra även om tro och kultur skiljer sig åt.

  Svara
 19. Jag blir så glad när jag får läsa om smarta driftiga personer och du verkar vara en riktig baddare på att uppfinna nya smarta idéer jag tar av hatten för dig, lyckat till med allt du tar dig för i framtiden .

  Svara