Bella Nilsson – Fredagsmys
Min fredag började med att jag åkte till kontoret och hade ett par anställningsintervjuer för att fylla på säljorganisationen då vi växter så det knakar. Intervjuerna gick bra och personerna var väldigt kunniga och kompetenta och det kommer inte bli lätt att välja mellan de sökande. Precis innan lunch frågade min marknadsföringsansvarige om killarna och jag själv vilja vara med på några Tik Tok filmer och till en början var det lite stelt och ovant men efter att jag råkat snubbla med mina höga klackar i säcken så blev det en mer avslappnad stämning kan jag lova.

 

 


De hoppade in och ut ur byggsäckar, dansade och sjöng och hade verkligen en riktigt bra fantasi samt kom med många kreativa idéer. De som av olika skäl ville vara anonyma fick sätta en påse över huvudet…

 

 

Jag gillar att ha med min personal i marknadsföringen då de har en stor och viktig del i bolaget och jag är stolt över dem alla. En av mina säljare är en riktigt busig typ och någon man aldrig ska ställa ifrån sig en kaffekopp nära då den i nästa sekund kan vara full med salt – och bli inte förvånad om ditt rum saknar möbler när du kommer tillbaka efter lunch. Hos oss är det ganska högt i tak som ni säkert förstår men min personal har också alla en hög arbetsmoral och är väldigt trevliga och ödmjuka till sättet. Som nyanställd är det lätt att komma in i gänget och få sin givna plats och alla jobbar bra ihop som team och jag brukar kalla dem för mitt ”Dream team”

 

 
På eftermiddagen överraskade jag säljarna med tårtor för att fira att de efter mycket hårt jobb och slit fått in en väldigt stor och betydelsefull kund, jag tycker det är viktigt att uppmärksamma bra prestationer och på så sätt ge dem en liten morot för det är de värda.

 

85 kommentarer om “Bella Nilsson – Fredagsmys”

 1. Så trevligt det verkar vara på ditt kontor jag jobbar kommunalt och där är det lite stelare kan jag lova.

  Svara
 2. Jag blir glad när jag läser dina inlägg, att du månar om dina personal. Utan personal inget företag och utan glad personal ett usligt företag, det är åtminstone så jag ser på företagandet. Ha en härlig helg och njut av lite ledighet du också.

  Svara
 3. Det var inte dåligt att få tårta såhär på fredagen på mitt jobb ska man få va glad om man överhuvudtaget kan ta en rast fast jag är pensionär har aldrig varit så upptagen som nu det är barnbarn, hundar och PRO längtar nästan tillbaka till Scania där jag jobbat hela livet.

  Svara
  • Tack för en underhållande kommentar vad härligt det låter med det innehållsrika pensionärslivet precis som jag själv kommer ha det den dagen jag blir pensionär = fullt ös!!

   Svara
 4. De va inte dåligt vilken chef du är Bella jag slår vad om att personalen älskar dig – Kör hårt!

  Svara
 5. Finns det såna där snygga brudar i byggbranschen har mest sett massa fula gubbar med ölmage välkommen hit du vackra kvinna!

  Svara
  • Tack Lussan, man får jobba och spara så kan man till slut köpa de skor man drömmer om och det kan också vara kul att ha något att se fram emot.

   Svara
 6. Vad skönt att ha en riktigt blogg att läsa nu när man inte vågar gå på bio eller konserter såhär i Corona-tider. Älskar också dina bilder, det känns nästan som man själv deltar i allt det roliga

  Svara
 7. Så skönt att ha hittat till din Blogg Bella som är en fristad i Corona-hysterin du skriver om positiva och intelligenta saker och det uppskattar jag. Är så trött på nyhetshetsen i samhället som ofta inte baseras på fakta och vetenskap.

  Svara
  • Tack Magnus och vad roligt att du är nöjd med bloggens innehåll, jag håller med dig om att det har skapats en hysteri mina barn drömmer mardrömmar om Corona då de blivit skrämda i skolan.

   Svara
 8. Its a dream come true when the pink woman came to Sweden I really love everything you do you are the best 👏

  Svara
 9. Vi har också en sån där ”rolig typ” på jobbet som gärna skojar med andra men på ett bra sätt och det ger en bra stämning på vårt kontor.

  Svara
  • Ja, alla typ av människor behövs på ett kontor för att få en bra jämnvikt – alla personligheter behövs.

   Svara
  • Tack Wilma, jag är van att ha högklackat så det är inga problem för mig men sköna är väl att ta i 😎

   Svara
 10. Du verkar vara en bra och chef som ger dina anställda lite fritt spelrum men låt ingen lura dig med sina upptåg som en tjej blev som startade en kassettbands tillverkning i Malmö men blev lite lurad av sina anställda så var ändå lite på din vakt
  Hälsningar
  Mats

  Svara
  • Tack för din kommentar Mats du har en poäng i det du säger men jag har koll på läget, uppskattar att du tar upp detta ändå då man alltid måste vara lyhörd och inte för godtrogen rent generellt.

   Svara
 11. En sån trevlig blogg man får tacka Fru Bella för att vi får titta in i ditt liv så skoj så skoj

  Svara
 12. Spännande och rolig blogg som jag följer slaviskt kan nästan inte vänta på nästa inlägg med nya skojiga upptåg och uppfinningar💙💛

  Svara
 13. Du är onekligen en intressant kvinna som jag skulle vilja träffa du är välkommen när du vill att besöka mitt lilla “chateau” (mail kommer) kram.

  Svara
 14. Vilket skojigt inlägg alltid så läsvärt och något man blir glad av tack snälla Bella att du delar med dig.

  Svara
 15. Rolig arbetsplats om du behöver bra kille kan jag börja direkt jag heter Gabi och är från Kenya och bott här i 14 år kan svenska och har bra utbildning.

  Svara
  • Hej Gabi just nu finns det inga lediga tjänster men du får hålla ett öga på företagets facebook där vi annonserar ut lediga tjänster eftersom. Lycka till!

   Svara
 16. Simply desire to say your article is as astounding.
  The clearness for your post is just great and that i could think you are knowledgeable in this
  subject. Fine with your permission allow me to take hold of
  your feed to keep updated with imminent post.
  Thanks one million and please carry on the enjoyable work.

  Svara

Lämna en kommentar