Bella Nilsson – Skönhet kommer inifrån
Med risk för att få en mängd kommentarer om att man ska vara nöjd med det utseende man fått eller att skönhet kommer inifrån gör jag detta inlägg. Visst finns det en poäng med det ovansagda men personligen väljer jag att hjälpa naturen på traven.

 

 
För några dagar sedan var jag på Inskinity som ligger i Gamla Stan och hos den fantastiska Dr. Anne Wetter som är en vän som jag känt i många år och jag överdriver inte om jag säger att hon är en av de mest positiva människor jag känner. Hon är den typen som ger energi utan att ta någon och det är ganska ovanligt i dagens samhälle där det generellt är mycket gnäll på folk. 

Då jag behövde en liten uppfräschning runt ögonen efter mycket nattarbete (som det lätt blir när man driver ett stort företag) föreslog Anne PRP något som är ett bra och säkert sätt att få ny spänst och lyster i huden. PRP är en teknik som använder kroppseget blod där man separerar ut den delen av blodet som innehåller cellbevarande komponenter och sprutar in det i det området man vill behandla och trombocyterna börjar därefter utsöndra tillväxtfaktorer som främjar tillväxten/förnyelsen i huden, tekniken kallas ibland för ”vampyrmetoden”.

 

 

Det som också är bra med denna metod är att biverkningar som asymmetri, infektion, allergi är så gott som obefintliga och det passar mig bra då jag endast kan använda allergivänliga produkter. Och här är beviset att skönhet kommer inifrån med lite hjälp av eget blod!!

 

 

Min kära Dr. Anne är en otroligt driftig person likt mig själv och kan relatera till mina idéer, det är kanske därför jag trivs så bra i hennes sällskap och eftersom hon älskar mitt rosa företag erbjuder hon mina följare 15% rabatt på en behandling hos Inskinity om ni gillar mina inlägg som ligger ute på blogg, Instagram, Tik Tok eller Facebook. Tagga bara en kommentar med #nmtthinkpink eller #thinkpinkbella och visa i receptionen.

 

 

Jag är verkligen super-nöjd med behandlingen och jag känner att huden har fått ny kraft och utstrålar energi precis som jag känner mig.

Dr. Anne Wetter är en av Sveriges bästa hudläkare och jag kan kan varmt rekommendera Er att gå till henne, hon utför allt ifrån laserbehandlingar, botox, kemisk peeling till vampyrbehandlingar på ett säkert och estetiskt sätt med fantastiskt resultat. Hon kan se direkt vad du behöver för just din hud och jobbar även med en unik teknik som utgår från ditt egen DNA som innebär att hon tar din DNA för att sedan tillverka krämer som passar just för dig och din huds behov. Du hittar Dr. Anne Wetters klink som heter Inskinity i Gamla stan i Stockholm. 


84 kommentarer om “Bella Nilsson – Skönhet kommer inifrån”

 1. Härligt uppfriskande ärligt
  Jag ska kontakta henne har trötta ögon
  Varför inte fixa om det går

  Svara
  • Det tycker jag verkligen du ska göra Anders, Anne kommer göra underverk med dig och dina ögon, Lycka till och glöm inte att tagga #thinkpinkbella eller #inskinity så får du hela 15% rabatt Sköt om dig nu!

   Svara
 2. Tycker det är bra att var och en gör som den vill och skiter i vad andra tycker – hatar fula rynkor och hängande hamsterkinder och ger fan i om det är naturligt. Ursäkta språket Bella.

  Svara
 3. Oj oj såna där grejer har vi inte här i Norrland i min by utan kärringarna är å förblir rynkiga som tvättbrädor men du är vacker du.

  Svara
  • Ha ha Tore du är så välkommen hit för lite utslätning om det behövs och damerna i byn är också välkomna såklart. Kram på dig så länge.

   Svara
 4. PRP verkar ju vara hos en toppengrej jag gillar inte att spruta in gift i ansiktet och Inskinity verkar ju vara en bra klinik utefter det jag läst på deras hemsida i alla fall jag ska ta en funderare.

  Svara
  • Det tycker jag verkligen du ska göra och jag kan varmt rekommendera kliniken som bara arbetar med de bästa produkterna och med utbildad personal.

   Svara
 5. Spännande läsning bra att du tar upp det här ämnet, det är så mycket tabu kring det men samtidigt vill många föryngra sig men det ska ”inte synas” gillar att du bjuder på dig själv.

  Svara
  • Tack Janni jag försöker alltid bjuda på mig själv och när det gäller skönhetsbehandlingar är det som du säger mycket tabu omkring det och man ska helst ”skämmas” över att ha gjort ett ingrepp. När det däremot gäller att ”pimpa” sin bil eller måla om huset är det ingen som kommenterar detta.

   Svara
 6. Underbart inlägg jag funderar på att göra lite botox men har alltid varit rädd att klassas som homosexuell. Inte för att jag har något emot dem men ändå..

  Svara
  • Hej Rolf jag älskar gay killar dom är fantastiska och jag lovar att botox inte är synonymt med gay utan är till för killar som är måna om sitt utseende- skicka gärna foto när du är slät och fin 😉

   Svara
  • Svårt att uttala sig om vad dom är dyrt för individen men jag anser att det är prisvärd med tanke på resultatet!

   Svara
  • Jag har respekt för att du tycker det men jag vill inte ha några rynkor då jag inte tycker jag passar i det, och jag kan lova att jag ”levt” ett innehållsrikt liv även med slät panna.

   Svara
 7. Tack för bra inlägg fattar inte varför folk blir så kränkta när man vill använda t ex botox? Det är 2020 för fan

  Svara
  • Dina åsikter får förstås stå för dig själv men att man ska bli kärring när man fyller 40 verkar ju lite grymt särskilt om man känner sig som 20 inuti. Vi tjejer sminkar oss och när sminket lägger sig i vecken är det rätt tråkigt ni kan ju ha skägg för att dölja eventuella rynkor så man måste sätta sig in i andras perspektiv ibland.

   Svara
 8. Du är min idol Bella ingen kan branchen som du och jag hoppas samtliga byggare går över till dig!

  Svara
 9. Ja alla vet väl att vampyrer överlever allt och kan jobba på natten tror nog allt att det bor en liten vampyr i dig Bella

  Svara
 10. Skönt att slippa att läsa om eländet med coronaviruset på din Blogg. Ditt inlägg gör istället att man blir glad och få hopp om livet igen. Jag är så less på massmedia och tjatet om Corona!!!
  Längtar till ditt nästa inlägg, när uppdaterar du igen Bella?

  Svara
  • Kära Laila vad roligt att du gillar mitt inlägg, jag kände att jag ville skriva om något positivare än viruset som det skrivs tillräckligt om redan. Mitt nästa inlägg kommer i början på nästa vecka. Kram på dig

   Svara
 11. Vad häftigt det låter med PRP blir supernyfiken men är inte redo att prova ännu är ju bara 25 än så länge men kul att läsa om.

  Svara
 12. en brud som går sin egen väg och skiter i vad andra säger, det är så många som vill ”fixa” sitt utseende men inte vågar för att de är rädda vad andra ska säga.

  Svara
  • Precis Wanda det är många som gör behandlingar men få som talar om det och det tycker jag är konstigt. Jag skäms inte över att jag fixar mig och vill gärna rekommendera kliniker som jag tycker är seriösa och i topp-klass.

   Svara
 13. Jag har faktiskt varit iväg och fått min första botox-spruta då jag var så skrynklig att det blev obehagligt oj oj oj kände inte igen mig i spegeln först.

  Svara
 14. Det låter ju toppen-bra Verner glöm inte att du får 15% om du taggar ett inlägg med #nmtthinkpink eller #thinkpinkbella

  Svara