Bella Nilsson – England
Kära följare, idag tänker jag berätta om något riktigt roligt såhär i Corona-tider och jag känner att det är viktigt att sprida lite positivitet när världen mer eller mindre befinner sig i kaos.

Certifikaten för ”The United Kingdom Bag” har landat och jag känner mig överlycklig och stolt över detta. Men vad innebär det egentligen? Jo, det innebär att jag har ensam nyttjanderätt på designen inom de kategorierna jag har certifikat för.

Bland annat är det kassar som används inom handeln (t ex mat, kläder) i olika varianter och i alla material samt byggsäckar. Vart tionde år har jag dessutom förtur att förnya certifikaten och det tänker jag givetvis göra då det kan gå i generationer.

 

 


Varför skulle man vilja välja sitt eget lands flagga framför andra säckar?
Här är ett exempel: Om du går till en vitvaruhandel och ska köpa en tvättmaskin och försäljaren presenterar två stycken maskiner med samma funktioner, liknande utseende och exakt samma pris men där den ena är tillverkad i Asien och den andra i Sverige. För mig är det självklart att välja den svenska maskinen då man känner sig tryggare med att den är gjord i Sverige och att man då får en känsla av att den kommer hålla bättre. Med detta i åtanke är det enkelt att förstå varför Flagbag-systemet kommer bli en sådan succé och om vi i tanken förflyttar oss till Tyskland och närmare bestämt byggvaruhusen Hornbach och Bauhaus kan ni ju själva förstå att det kommer bli lätt att konkurrera ut de befintliga byggsäckarna för vem säger nej till sin egen flagga?

 

Vad är det egentligen som är så speciellt med detta varumärke?
Jo det är landets flagga, flaggans färger och landets namn och detta går ju heller inte att kopiera då det i sådana fall blir någon annat lands flagga och därför är den så exklusiv och unik i sitt slag. Många länder i världen är otroligt stolta över och älskar sin flagga och är väldigt intresserade att koppla den till sitt varumärke. Det finns gott om patrioter med oändliga resurser som mer än gärna vill investera i sitt lands flaggdesign.

 

 Ensamrätten på varumärket kommer ge mig möjlighet att utöka exklusiva affärskontakter internationellt och detta är på gång redan nu. En framgångsrik Tysk affärsman har redan hört av sig om designen som han och hans företag vill använda tyska påsarna till sin världskända sportdryck och resan ner till München var redan bokad, men då Corona bröt ut blev resan framflyttad till senare i vår.

Ni som hängt med på Facebook vet säkert att många av mina designer redan gått igenom i Skandinavien och Tyskland, men England känns extra roligt och speciellt med tanke på att det är ett stort land och att jag bott i London.

 

”Med flagbag-systemet sätter jag Sverige på kartan”   Bella Nilsson

 

120 kommentarer om “Bella Nilsson – England”

 1. Hoppla vilken smart affärsidé och UK är ju verkligen ett land som gillar sin flagga ”Union Jack”.

  Svara
 2. Vilka fina certifikat du fått det är verkligen stort med certifikaten i England där det finns en jättemarknad och potential att slå stort.

  Svara
 3. Bella har gjort det igen💪 Du är verkligen en energiboost från himlen så skönt att höra lite positiva tankar i allt negativt man tvingas höra hela dagarna.

  Svara
  • Precis Petter jag vill gärna förmedla lite mer positiv energi som jag tror behövs för att övervinna den här krisen som vi lever i just nu.

   Svara
 4. Vilka certifikat det ser ju ut som Drottning Elisabeth själv har satt sin stämpel på dem du måste rama in dem!

  Svara
 5. Fattar inte var du får alla fantastiska påhitt ifrån, det här kommer bli hur lyckat som helst. Vi följer dig hela vägen här på bloggen.

  Svara
 6. Herregud så snyggt både certifikaten och du Bella! Det känns som en vitaminkick varje gång man läser bloggen.

  Svara
  • Man kan ha byggavfall i de stora byggsäckarna och i kassarna har man allt ifrån mat till kläder precis som de kassar du köper i detaljhandeln. De kommer också finnas i olika material.

   Svara
  • Vi får se Jannika har lite tight med tid just nu då företaget rullar på och det innebär massor med jobb.

   Svara
  • Den där kommentaren var inte så PK men jag är van med män som nedvärderar kvinnor i min bransch, orkar inte ens bli sur.

   Svara
 7. Ett stjärskott du är som inte ger dig innan du lyckas och ser vägar där andra ser återvändsgränder.

  Svara
 8. Jag tänker tvärtom jag gynnar länder som har det svårare och tycker de är bra så länge de håller

  Svara
 9. OK du har rätt i att ha en egen åsikt såklart men jag håller inte med dig då jag tycker de svenskgjorda är av bättre kvalitet.

  Svara
 10. Bella åh Bella jag har läst om dig så länge men inte kommenterat, jag är intresserad av att komma i kontakt med dig gällande ett förslag.
  Det är politik inblandat och jag hoppas inte det skrämmer dig för att läsa mitt mail men du är som klippt och skuren för att vara vår ledstjärna i vårt nystartade parti som handlar om att ta hand om pensionärer, stärka välfärden och att främja mångfald på alla plan.
  Tack så länge.

  Svara
  • Hej Simon, det är klart jag ska läsa ditt mail, det är inte mycket som skrämmer mig efter den barndomen jag haft.
   Jag tycker dessutom politik är väldigt intressant och läser mycket om det men det är främst tiden som sätter stopp för några vidare engagemang just nu men jag återkommer på mail.

   Svara
 11. Bella vad uppfinner du härnäst? Oroligt spännande att läsa om allt du gör och hur du lyckas med allt du tar dig för.

  Svara
 12. Vilken jäkla brud du är asså allt du gör ro du i land du är så inspirerande för vårt land.
  Kram Kram🤗🤗

  Svara
  • Hoppsan är det verkligen så? Jag lovar att köra på i samma hastighet som förut ❤
   Tack snälla Reza 😉

   Svara
 13. Vad bra gjort och smart. Tänk att ingen kommit på det innan men det ska tydligen vara en Iransk gudinna till det 😍

  Svara
 14. Jag utnämner dig till ”Årets företagare” med motivationen: Du gör det du ska och du gör det bra.

  Svara
  • Tack Claes då måste jag ju hålla ett tal också: Jag tackar min familj, vänner och min underbara personal som gjort allt detta möjligt….

   Svara
 15. Inte så trevligt skrivet Leo varför skulle inte en kvinna som ser bra ut kunna vara smart, lever du på 1800-talet eller?

  Svara
 16. Känner igen mig i det där med tvättmaskinen ha ha allt som inte varit svenskt har gått sönder as-fort.

  Svara
 17. Det här med Corona har ju gått över styr man vet ju varken ut eller in och om man ska vara rädd eller inte?

  Svara
  • Ja det är svårt när man får olika direktiv hela tiden om hur ska bete sig i samhället men jag personligen tycker att det rapporteras alldeles för mycket. Samhället måste ju gå vidare annars stannar Sverige och alla småföretag går under. Det är även jobbigt för barnen som har mardrömmar efter allt de ser på TV om smittan. Sunt förnuft brukar man komma långt med.

   Svara
 18. Hej Bella, jag och min skotske man bor i Glasgow och hittade till din förtjusande blogg via din Facebook som jag lustigt nog såg reklam om här i Skottland, fick faktiskt lite hemlängtan.
  När jag såg ditt svarta långa hår och de fashionabla kläderna blev jag intresserad av kvinnan bakom det vackra ansiktet och började läsa din blogg. Här är det så tråkigt just nu med Corona och allt, James. (Min make) kan inte spela polo eller squash, allt är nedstänkt och då blir det mycket internettittande såklart. Vi blev båda imponerade och intresserade av att komma med ett affärsförslag till dig och vi har författat ett mailmeddelande där vi förklarar hur vi har tänkt oss det hela. Vilken mailadress kan vi använda?
  Sköt om dig nu så hörs vi av. Högaktningsfullt, Erika och James Graham

  Svara
  • Bästa Erika
   Vad roligt att du hittade hit. Anledningen till att min annons visades hos dig i Skottland är att jag riktat min annons till hela Storbritannien med anledning av certifikatet för den engelska designen. Annonsen har haft en enorm genomslagskraft, redan efter några timmar svämmade min mailbox över och det är otroligt kul att så många gillar min produkt. Du får jättegärna maila mig på bella@bellasblogg.se, det ska bli spännande att se vad ni har för förslag. Ha en fortsatt trevlig kväll.

   Svara
 19. Du lyckad ju med allt du tar dig för kan inte annat än att gratta dig till din enorma framgång 🌸

  Svara