Bella Nilsson – SSS snygg, smart och snabb

Den här rubriken har inspirerats av en trogen följare som alltid skriver fantastiska kommentarer och när jag fick det här lilla citatet kände jag direkt att jag ville dela med mig av det till er för det var så klockrent! (följaren har godkänt att jag publicerar citatet)

 
Jag är den typen av person som hatar att stå i kö och rätta mig i ledet men det har ni väl redan räknat ut.  

Ett exempel på detta är skillnaden mellan mig och min man och hur vi agerar när vi är ute och handlar och det är kö till kassan:

Min man: står snällt kvar i den långa kön medan han tiger och lider.

Bella: går med raska steg mot någon i personalen och ber dem öppna en ny kassa på direkten då kunden alltid har rätt och ska få en förstklassig service. Då jag ordnat en egen kassa ropar jag till mannen att skynda sig (helst springa med den tunga kundkorgen) till mig för jag har absolut noll tålamod.
Resultat: Shoppingturen blir effektiv, sparar pengar (då tid är pengar) och mannen får en nöjd fru.

 

Ett annat exempel är när man tänker renovera hemma och letar efter målare, elektriker eller andra hantverkare i bekantskapskretsen. Här ska man passa sig noga då det är lätt att bli utnyttjad i vänskapens namn och jag har allt för många gånger hört bekanta berätta om hur de fått sina hem förstörda av misslyckade renoveringar. Detta har skett på grund av att tidsplanen ignorerats, avtal har saknats och att inkompetenta leverantörer har tagits in. Ingen har sagt till på skarpen då man är ”rädd om vänskapen”

Bekantas sätt: De får ett bra muntligt pris och låter hantverkaren styra allt och där tidsplanen inte håller på långa vägar. De vågar inte säga något då det var ”så billigt” och att det var en vän som utförde arbetet och gnäller då istället i det tysta när resultatet dessutom blir en katastrof.

Bellas sätt: Om jag anlitar en hantverkare i bekantskapskretsen förklarar jag för den personen att Business is business och vänskap är något annat. Jag gör alltså precis tvärtom mot vad mina bekanta gör och ser till att dokumentera alla detaljer per mail och godkänner priset och deadline. Jag ser också till att det inte kan bli något missförstånd och är noga med att vara extra tydlig till och med övertydlig. Deadlinen överskrids aldrig hos Bella Nilsson!

 

 

En annan sak som kan ge upphov till irritation är när maten dröjer för länge på restaurangen eller när kyparen är ouppmärksam.

Andras sätt: Gnäller och surar i det tysta tills maten anländer.


Bellas sätt (Exklusiv Restaurang i Florida 2019): Efter att ha väntat ett längre tag på maten gick jag med bestämda steg ut i köket och frågade om de behövde lite svensk hjälp med maten och om de kunde låna mig en kockmössa och jag kan lova er att dom blev lite lätt chockade och började skratta och sen undrade de varför jag inte gick tillbaks till bordet? Då svarade jag att jag var hungrig och att jag inte tänkte lämna köket förrän maten var klar och plötsligt gick allt undan med en rasande fart. Som extra bonus bjöd kocken på efterrätt och sa att han aldrig varit med om något liknande förut och att det här var en väldigt speciell situation.

 

Shopping på IKEA kan också vara något som tar mycket tid eller inte…..

För det första vägrar jag parkera vid ingången då det är alldeles för många ”yra höns” som tar en kvart på sig att parkera så jag ställer mig alltid så nära utgången som möjligt. När jag sedan ska in i varuhuset går jag alltid in så snabbt jag kan via utgångskassorna så ingen hinner ifrågasätta varför jag går in där. Sedan styr jag stegen direkt mot lagret och plockar upp det jag ska ha och jag vet exakt var sakerna är placerade för det har jag redan kollat upp hemma.

Snabbt och effektivt och ekonomiskt då det inte finns någon risk för att bli frestad att köpa något annat som man egentligen inte behöver. För min del handlar det dock mer om att jag inte klarar av att vänta på alla långsamma människor som hasar runt och stannar vid varje sak som de ska vända och vrida på. Jag får allergiska reaktioner när jag ser trötta och långsamma människor och får en känsla av att vilja putta på dem för att få lite fart på stegen.

 

 


Slutligen vill jag berätta en rolig händelse som inträffade på en känd teknikkedja där jag skulle köpa en lite mer komplicerad elektronisk utrustning och där jag behövde hjälp. Min man nickade åt en ung tjej i personalen som var ledig men jag kände direkt att det var helt fel person att fråga, inte för att hon var tjej eller ung utan att glimten saknades i hennes ögon. Jag ville hellre hitta någon annan som kunde hjälpa till så det slutade med att vi slog vad. Min man gick till den unga tjejen och frågade om hjälp medan jag själv gick bort till en kille som redan hade en befintlig kund och väntade tills de var klara.

Resultatet: Min man fick svaret ”vi har inte någon sån” och det svaret hade jag förberett honom på då det syntes lång väg att hon var den typen som alltid tar den lättaste vägen och struntar i företaget hon jobbar för medan killen jag frågade genast förstod vad jag var ute efter och sprang snabbt bort till datorn och konstaterade att det fanns 4 på lager, dessutom berättade han exakt hur produkten fungerade som en levande manual.

Ännu en gång vann jag vadet mot min man och blev dessutom en femhundring rikare. Det faktum att jag har förmågan att tolka människors blickar gör att jag lätt kan se hur de fungerar rent psykiskt och detta är en bra hjälp att använda vid t ex rekryteringar.

”När lågan slocknat i blicken har du inte rätta kicken”  Bella Nilsson

204 kommentarer om “Bella Nilsson – SSS snygg, smart och snabb”

 1. Helt riktigt, det är blicken som berättar hur intresserad säljaren eller arbetssökande är, en slö blick berättar bara för mig att den där skulle jag aldrig göra affärer med, än mindre anställa. En pigg och vaken medarbetare är det bästa som finns, så även försäljare i butik och denne vet för det mesta vad han/hon pratar om och vet de inte så tar de reda på. Tyvärr så har jag konstaterat att det blir sämre på den fronten, okunskapens lampa lyser med ett fastare sken för var dag som går, jag vet inte om det beror på alla dessa mobiler som verkar fastväxta i handen på folk, som gjort dem ofantligt dumma i huvudet eller om det beror på ren slöhet. Hittar man någon som är pigg och vaken, så är det ett undantags fall och står du i begrepp att anställa folk, så håll fast vid det guldägget, för såna växer inte på träd idag.

  Kram

  Svara
  • Tack för din kommentar, det känns nästan som det är jag själv som skrivit den. Telefoner ska vara ett hjälpmedel men för många kanske det istället blir ett ”stjälp-medel” där man slutar tänka själv då ”allt” finns på google. Människan är en bekväm varelse som behöver eld i baken ibland!
   Ha en härlig helg 💖😘

   Svara
 2. men herre min jesus vad jag skrattade du är ju för rolig du.. jag skulle nog inte våga säga till även om jag många gånger varit så förbaskad på restaurangens väntetid och snåla portioner.

  Svara
 3. Det där med att se i ögonen är intressant. Man kan faktiskt se ganska mycket i ”själens spegel” som det så fint heter. Mycket bra inlägg med starka reflektioner och fick i alla fall mig att tänka till på hur man beter sig i olika situationer.

  Svara
  • Tack snälla Jalle för din kommentar. Du har rätt i att ögonen är själens spegel och jag behöver bara en hastig titt för att se om personer ljuger eller inte det är till och med så att jag kan höra lögner genom att endast tala i telefon med människor.. lite läskigt faktiskt…

   Svara
 4. Men oj så roligt du beskriver IKEA historien men jag tycker tvärtom att det är roligt att lugnt och metodiskt gå igenom alla butiksplan för att fynda. 😘 🌞

  Svara
  • Man är olika bästa Majvor, jag har inte tid att gå runt i timmar och titta utan vill köpa det jag planerat på så kort tid som möjligt. Kul att du tyckte historien var kul.

   Svara
 5. Jag heter Lars-Olof och har följt din blogg från början och kände att jag ville svara. Jag gillar hur du sätter ord på dina upplevelser med en perfekt mix av humor och allvar. Du är som en delikat liten bakelse som jag skulle vilja sätta tänder i. Jag tycker kvinnor med humor är attraktivt Bella Skickat en kram till dig. 😻

  Svara
 6. Är det du som alltid springer in genom utgången Bella? Jag brukar se ett streck som swishar förbi men har aldrig uppfattat vad det varit för något förrän nu. 💘🌹🌹🌹

  Svara
  • Troligtvis har jag det men medicinerar inte. Jag gillar att ha en aktiv hjärna som alltid ligger flera steg före och som leder till att jag kan arbeta med flera saker samtidigt vilket kan vara svårt för vissa människor.
   Jag har inga problem att anställa en person med en diagnos då detta kan vara en fördel om personen har RÄTT fokus på saker och ting och man borde inte vara rädd för att prata om detta.

   Svara
 7. Du är en stor förebild och verkar vara en underbar människa på många sätt. Jag tycker att du ger mycket av dig själv och det känns som du är väldigt påläst. Det är kul att följa din blogg då du skriver så mycket smarta saker ❤💜

  Svara
 8. Det förvånar mig inte direkt att du är orädd det ser man ju i din blick – just det jag kan också ”läsa blickar” kära Bella.

  Svara
  • Vad underbart att höra att det finns andra som har den fantastiska gåvan, det ger hopp om mänskligheten.

   Svara
 9. Älskar det här inlägget, du tar fasta på det ingen vågar erkänna och fångar detaljer så man känner igen sig själv i mycket av det du säger.

  Svara
 10. Oj oj stackars din man han har det inte lätt jag hade aldrig bettat med min kärring har hon inte rätt så ser hon till att få rätt man är en looser tyvärr. Det är kul att det går bra för ditt rosa företag och jag pratar alltid väldigt varmt om Er ska du veta. Bara det faktum att det är en kvinna som äger företaget är en anledning att anlita er tja tja på dej /NISSE

  Svara
  • Bästa Nisse vilken bra kommentar, det är inte synd om mannen han har det så bra.. han får ju vara med mig! Ha en fortsatt fin dag. 🌞 🌞 🌞 🌞 🌞 🌞 🌞

   Svara
 11. En del av detta känner jag igen från min mor.6 år i Frankrike/Tyskland unde naszismen lärde henne att vara noga med sin tid.Analytisk.Muraren som skulle mura vår yttertrappa mamma sade hon ville ha en fribärande;muraren sade det går inte Hemma sade mamna han kunde inte.Badrumsfönstret ville dom sätta ett litet;mamma ville ha ett 2-lufts fönster symmetri med det som var på den mottsatta sidan,på fasaden.
  Det är inte utan anledning mor fick hoppa över 1a klass;överlevde 1 WW;2 WW;6 år i Naszisystemet,3 av dom i KZ.Byta land språk kultur;ord-
  na jobb själv så fort det bara gick.Supporta far så han med sitt yrkeskunnande startade eget.Han hade allt det som behövdes;var även en god organisatör administratör.Smidig i kundrelationer.God människokännedom även mamma som var högra handen på damsidan i verksamheten.Mammas bästa chef helt klart.Rörande rart.Kunderna trivdes kom även när dom inte hade en tjänst de behövde få hjälp med.Riktigt familjeföretag.Fina minnen❤❤❤

  Svara
  • Vilken intressant kommentar du skriver och jag är glad att du delar dina minnen med mig ❤❤❤
   Din mor har verkligen varit med om det värsta en människa kan vara med om och denna erfarenhet har antagligen gett henne en inre styrka som man bara kan få om man har varit i en extremt utsatt situation. Jag kan verkligen relatera till vad din mor har varit utsatt för då min egen far försökte strypa mig… det har gett mig extremt starka inre krafter som gjort mig immun mot det mesta.

   Tack snälla Eva och ha en underbar helg och ta hand om dig nu 😘

   Svara
 12. Håller med dig hatar köer fattar inte varför svenskar alltid bildar kö? Sen står dom där snällt och väntar. Jag tränger mig jämt före folk blir ju skitsura men vem bryr sig? Jag vill vara först och de andra borde släppa förbi mig då jag är fett snygg.

  Svara
 13. Vojne vojne, Rosa kvinna är stark och modig. Det skulle vara rolig att se dig gå in till kocken och styra och ställa jag skule kunna betala för att se det roliga. Du är en riktig glädjespridare rosa prinsessa.

  Svara
 14. Vad har jag sagt om att lägga ut såna där heta bilder? Min fru klarar inte av att jag tittar och det blir bråk och tjafs Bella. Snälla kan du inte sätta på dig nåt osexigare som en onpiece och tofflor eller nåt liknande? 💖

  Svara
 15. Jag undrar om jag kan få intervjua dig till min uppsats som handlar om kvinnliga företagsledare? Med tanke på din framgång och att du faktiskt kom hit helt ensam och skapade det du gjort gör dig väldigt unik i Sverige.

  Svara
  • Vad kul att du skriver en uppsats om kvinnliga företagsledare, jag måste be dig att maila mig mer information om t ex hur många frågor du har att ställa, tidsåtgång mm. då min tid är starkt begränsad. bellasblogg@bella.se

   Svara
 16. Jag älskar att läsa din blogg – man märker att du inte kommer från Sverige från början. Inga svenskar vågar säga till i affärer eller restauranger som du kan.

  Svara
 17. Nästa gång du kör besök väntar jag på dig skyddsskor man kan inte ha klackskor på byggen snygga Bella du kan skada dig och då måste jag tand om dej inte för jag har mycke emot det men det är trevligare om du e intakt

  Svara
 18. Oj oj oj en sån kvinna skulle man ha rena drömmen för en man. En annan tvingas ju gå i alla jävla varuhus i timtal fattar inte vad jag ska med å göra men det är väl guldkortet som lockar… Ikea ska vi inte tala om rena kaoset och i Covid tider är det ju en satans smittohärd där. Folk tar på allt med skitiga händer, nyser, hostar och gud vet allt vad dom gör i sängarna? Nä in och ut är det som gäller (i fler fall än Ikea)

  Svara
  • Ha ha du är en rolig person du Jocke, du får väl skylla på något för att slippa gå med som t ex att kortet blivit ogiltigt, skoskav eller ryggskott. Om du ändå tvingas med får du väl sittstrejka på cafeet.

   Svara
 19. Så jag skrattade du har väldigt stor igenkänningsfaktor på dina inlägg Bella och det är jättekul.

  Svara
  • Tack Rosa vad roligt att du kommenterar på min blogg och att du känner igen dig i det jag skriver det är alltid roligt att höra sådan feedback. 🙏

   Svara
 20. Det finns många unika kvinnor och så finns det du. Du är så klok och säger bara bra saker, människor kan få hjälp av din stora visdom kanske du ska gå till skolan och prata med elever dom behöver förstå hur man klarar sig i framtiden. Tack för fina bloggen…..F

  Svara
  • Tack Fernando det var en väldigt fin kommentar som jag blev väldigt glad över. Jag har tyvärr inte tid med några föreläsningar av något slag då mitt företag tar all tid. 💖

   Svara
 21. Jag har gjort en liknande sak på en restaurang. När jag hade väntat i 50 minuter fick jag nog och gick fram till kyparen och frågade om jag kunde vara behjälplig i köket vilket han vänligt men bestämt avböjde (konstigt nog;) Maten kom in drygt 30 sekunder efter mitt lilla utspel och även vi fick en liten gratis efterrätt och dessutom ett prisavdrag på 100 kronor…. Detta hände faktiskt i Sverige och närmare bestämt i Örebro. Kram från en trogen följare som gillar kvinnor som vet vad dom vill. Isak

  Svara
  • Bra där Isak jag gillar verkligen att du fungerar som mig – bra egenskap. Kram från mig till dig 😉

   Svara
 22. Sådärja nu visar du din jädraranamma till 100% gillar brudar med lite riv i. Finns det någe stopp i dig överhuvudtaget?

  Svara
  • Nej det kan jag garantera att det finns. Det finns bara en väg att gå och det är den rosa vägen i 400 km/h!!

   Svara
 23. Jäklar vad du är framåt känner ingen som skulle våga göra samma grej som du gjort i restaurangen, affären mm. Många struntar nog i sånnt och låter det vara på sin höjd skriver dom en insändare.;))))))

  Svara
  • Det var kul – insändare, det verkar vara mångas sätt att klaga istället för att konfrontera problemen direkt, låter konstigt i min öron faktiskt.

   Svara
 24. Underhållande och klokt inlägg som skapar många tankar om hur vi är som människor. .. ser redan fram mot nästa inlägg. Ha nu en härlig fredag och sköt om dig.

  Svara
  • Tack bästa Ronja, vad rolig att du uppskattar min blogg. Nästa inlägg kommer inte göra dig besviken, det lovar jag 😉

   Svara
 25. Jag är väldigt trött på hantverkare som lovar och lovar men aldrig håller något. När vi gjorde ordning köket var det massor som fattades när dom var ”klara” och vi fick anlita en annan firma som fick göra i ordning resten och slutsumman blev ju väldigt dyr då dom fick göra om massor som den första killen gjort fel. Nu kände vi visseligen inte honom men han gick under jorden när vi försökte påtala felen han gjort. ”Leia”

  Svara
  • Åh vad tråkigt tyvärr händer sånt i de flesta branscher och det är viktigt att göra en ordentlig research innan man anlitar hantverkare oavsett om man känner dem eller inte.

   Svara
 26. Hallåå där Jimpa här det var fasligt vilken fin blogg du skriver. Varje vecka blir jag överraskad med inläggen som du skriver det ena är smartare än det andra .. ja ja menar det verkligen utan att smöra. Det du skriver om är intressant och man tänker till både en och två gånger om hur man själv agerar i olika situationer. 10 poäng till dig Bella (som vanligt)

  Svara
 27. Oj nu blev det skoj här på avdelningen vi kan se dig framför oss när du går in i köket på restaurangen i USA ha ha du verkar ju vara en härlig människa Bella. Kram från Syrrorna.

  Svara
 28. Bella jag vill veta vad din man har som inte jag har? Du svarar inte på mina långa kärleksfulla mejl vad vill du att jag ska göra för att fånga dig på min krok? Är din man svensk? 💖 💖 💖

  Svara
  • Det är en stor hemlighet som jag inte kommer avslöja på bloggen kära du. Dina mail har jag svarat på i den takt det går. Jag får mängder med mail från olika människor dagligen och jag måste prioritera mitt företag i första hand. Min man är svensk.
   Ha en fin Kristihimmelfärdshelg så hörs vi säkert.

   Svara
 29. Dina ögon liknar gudinna du är mannen dröm. Jag tyker du måste visa mera foto i tidningen. Du borde hälsa på i mitt hus jag har en väldig lyxig hus med pol. Din Yousef

  Svara
 30. Fantastiskt bra skrivet jag kände verkligen igen mig själv med den där renoveringsgrejen. Anlitade en målare som jag känner lite grann som målade halva vardagsrumsväggen för att sen dra på semester… där stod man med halvmålad vägg å skulle ha fest några veckor senare. Tjatade ihjäl mej på honom och det blev inte så bra, han blev sur och väggen blev inte klar och fick ta in en annan för att iordningsställa väggen

  Svara
  • Oj vad tråkigt det är verkligen inte kul att råka ut för något sådant. Dålig stil av honom att bara åka iväg mitt i arbetet.

   Svara
 31. Men visst ere jobbigt med sån där oduglig personal som ser ut att dom hellre vill va nånannanstans.

  Svara
  • Ja, det är inte speciellt kul men det är mest synd om arbetsgivaren som har oengagerad personal som är företagets ansikte utåt.

   Svara
 32. Bruden med den rosa cadillacen dig har vi träffat kommer du ihåg du vet Ringvägen 45? Klackana som fastnade du var så söt och ÄR söt. När kommer du igen?

  Svara
  • Jag kommer ihåg, svårt att glömma ska försöka komma över och bjuda på lite bullar 😉 Ha en fin Kristihimmelfärdshelg.

   Svara
 33. Tjejen med power, du är Sveriges största entreprenör enligt mig. Givetvis finns de dom som äger jätte-bolag men ingen som har flytt och utan familj och vänner kunnat bygga upp ett företag som är så framgångsrikt och slåss med dom andra jättarna (med män) i branschen. Jag bugar mig ödmjukt inför Er madam Pink.

  Svara
  • Tack Lo vilken härlig kommentar du skriver den var verkligen upplyftande får jag lova att säga. Det är alltid roligt att få feedback och extra kul när den är så här fantastisk såklart. Sköt om dig så länge. 🌷

   Svara
 34. Jag tycker personalen på elektronikfirmor är helt värdelösa dom kan ingenting jag kan alltid mer än dom och det brukar var jag som brukar hjälpa dom istället.

  Svara
  • Tyvärr är det väl så att det inte behövs någon större kompetens eller erfarenhet för att arbeta i affärer och många gånger är det också ungdomar som jobbar där.

   Svara
 35. Roliga berättelser särskilt det där med köer. Problemet är väl om alla skulle göra sådär då hade det blivit bra rörigt i affären.

  Svara
  • För det första Jörgen: Det finns inga problem och faktum är att ”alla” inte gör som mig men skulle de börja göra det kanske affärerna blir lite mer förutseende och öppnar fler kassor. 🙏

   Svara
 36. Asså du är så cool vill bli som dej bara klä mig hur jag vill och stå för att jag är kvinna. I min bransch skulle dom dö om jag kom i klackar (fritidsledare) och så skulle det va lite opraktiskt också men ibland har vi ju möten å så då vill man ju va lite fin men dom rynkkar på näsan åt mej om jag har läppstift med. Puss Rosie

  Svara
  • Stå upp för dig själv Rosanna, det är klart du kan ha högklackat när ni har möten eller andra saker utanför skolan och läppstift skadar väl inte barnen på något vis? Lycka till och tack för att du läser min blogg och att du tycker jag är ”cool” det var en fin komplimang.

   Svara
 37. Vilken härlig avslutning på arbetsveckan, du verkar var humoristisk av dig jag har nog förutfattade meningar när det gäller utländska tjejer och tror att dom saknar humor men du motbevisar mig så det tackar jag för.

  Svara
 38. Jag gillar dig och dina inlägg och fotona är najs du e välkommen ut till oss killar på Riv & Saner i Österåker om damen kan gå i stiletterna där förstås.

  Svara
  • Ha ha det är inga problem för mig, jag tar mig fram överallt oavsett typ av skor. Hoppas ni lägger avfallet i mina säckar/Container KRAM KRAM 💖 💖 💖 💖 💖 💖 💖

   Svara
 39. Tja tja vad gör en sån här vacker dam i helgen då? Besök på Ikea? Ha ha skämt å sido, du har sån härlig energi så man blir alldeles glad i hela kroppen och är väldigt glad över att ha hittat din bloggsida 🤩🤩🤩

  Svara
 40. Mitt sätt liknar ditt lite men i trafiken.. Jag hatar långsamma bilförare och vill köra igenom dom helst. Det går ju inte så jag ligger i arslet på dom å tutar. Ja jag vet att jag är barnslig och att antagligen tycker att jag är en skitstövel men vad fan gör man när man överaktiv? Jag vill hinna till ställen så fort det går det är därför jag kör bil annars hade jag ju kunna cykla istället för fan.

  Svara
  • Jag dömer ingen! Om du upplever att du blir irriterad så får du bli det men i trafiken är det förstås inte så bra att bli för upphetsad då det är människor som kan bli skadade. Räkna till 10 kära Ivan.

   Svara
 41. Som en virvelvind kom du till vårt land med ingenting i din hand, du är en riktig förebild för oss och en riktigt tuff boss.

  Svara
 42. Ja det finns en anledning till att man aldrig ska anlita bekanta för att utföra arbeten eller köpa en bil av någon man känner då det bara blir problem och svårt att säga till om något går snett.

  Svara
  • Det är klart att det inte är optimalt att anlita någon man känner men egentligen borde det vara positivt att göra det, i andra kulturer hjälper man varandra och gör tjänster och gentjänster.

   Svara
 43. Jag har ju blivit blåst ordentligt av en bekant som skadade hela elsystemet och han är då elektriker. Jag var korkad och trodde jag skulle komma billigt (han gjorde det gratis) undan men jag hade brutalt fel. Karln kopplade fel och kortslöt hela kåken försäkringsbolaget kontaktades men eftersom han inte var i tjänst blev det som att jag själv hade pillat med elen och självrisken var enorm man kan säga att jag lärde mig ”the hard way” Tack för en riktigt rolig blogg. ”Herman”

  Svara
  • Det där var en riktigt tråkigt historia Herman hoppas det löste sig till slut i alla fall. Tack för att du läser bloggen Kram på dig 🤗

   Svara
 44. Man skulle inte våga möta dig i affären Bella, jag är ju inte den som är snabb direkt. (Går med rollator)

  Svara
  • Bästa Monica – jag hetsar inte andra utan går min egen väg istället alla gör vad de vill och självklart går inte alla lika fort och det finns de som är rörelsehindrade de borde dessutom alltid prioriteras i köer!!

   Svara
 45. I have never seen such a lady before I mean business lady. You are sharp, funny and full of life and that’s a good quality Bella. You can reach as far as you want and soon I think we will be able to see you in the politics. 😘

  Svara
  • Thank you for your comment Lawrence. Politics is interesting but takes lot of time but takes a lot of time and we will see what happens in the future.

   Svara
 46. Män har inget i affärer att göra varken som konsumenter eller som anställda anser jag dom är helt värdelösa. Med vänlig hälsning Mia Lindvret

  Svara
  • Jag kan inte hålla med dig i ditt resonemang då jag tycker att män gör mycket bra saker. Ha en bra dag.

   Svara
   • Jag menar inte att jag hatar män men dom bara suckar och surar om man ska kolla på men är en sak i affären och det pallar inte jag och som konsument är dom dåliga för dom bara köper det dom bestämt innan och gör sällan impulsköp och det gör att jag som affärsägaren förlorar på det.

    Svara
    • Ok jag förstår att du pratar ur ett affärsägarperspektiv men tänk också på att kvinnor ofta ”fönstershoppar ” medan män verkligen provar kläderna för att sedan köpa dem och tar gärna några extra för att ha ”på lager”

     Svara
 47. Det här inlägget var nog i särklass det roligaste och galnaste jag någonsin läst du toppar alla bloggar ju. Man är ju en av dom där kö-typerna (som din man) står där snällt och väntar på min tur. Patetiskt va? 😘

  Svara
 48. Nu vet jag hur jag ska göra nästa gång jag står i kö=INTE STÅ I KÖ ha ha ibland förstår jag inte varför det är så få kassor öppna vill dom att folk ska stå i kö? Det kanske ser bättre ut precis som köerna in till krogen?

  Svara
 49. Ikea är väl inget drömställe direkt asså det kan ju va kul och inspirerande och så men man blir mer eller mindre hysterisk över alla ”yra höns” som du sa. Aslång kö till kassorna är det jämnt också 🌷

  Svara
  • Exakt Bobo man måste veta vad man ska ha innan man åker dit annars finns risken att man kommer hem med något helt annat.

   Svara
 50. Fan du resonerar ju som en man ju måste snacka med frun om det här. Hon säger att alla kärringar går i timmar i affärn men nu kan jag motbevisa det tack Bella!

  Svara
 51. Solskens-Bella vilken tur att du finns som lyser upp det här sjukt tråkiga landet med massa surputtar överallt. Härlig med någon som har mer energi än 10 kärnkraftverk (men utan farligt avfall) en förebild för rättvisa och mod du är härlig du kvinna!

  Svara
  • Så många vackra ord i 2 meningar, imponerande David jag bugar och bockar ödmjukt för din kommentar och är superglad att du uppskattar det jag skriver/ Kram på dig.

   Svara
 52. Du är en i ditt slag kära Bella och jag älskar det – att sätta dig i en grupp med människor måste ju ge en otrolig dynamik, jag jobbar inom HR och uppskattar alltid när det finns en ”bella-typ” att plocka in här och var.

  Svara
 53. Jag ser i dina ögon att du längtar efter något större och att du snart kommer träffa en man med oanade krafter som ger dig frid i sinnet.

  Svara
  • Jobbar du som spådam? Spännande att få träffa mannen med superkraft det måste vara en manlig kopia av mig själv ☺😄😁

   Svara
 54. Jag tycker det finns en surtant i alla butiker. Oftast är männen mycket trevligare. Gillar inte när butikspersonalen går omkring i noppiga kläder heller fattar dom inte att man associerar det med kvalitén på kläderna i butiken även om det inte är butikens kläder som dom har på sig. 👗

  Svara
  • Mycket smart och bra skrivet Jill det är många gånger personalen har hemska kläder på sig och man undrar hur de tänker. Det gäller att vara representativ när man vistas bland kunder.

   Svara
 55. Du ser ut som värsta modellen men är som en kille när det kommer till shopping fan vilken kombo dig skulle man ha hittat innan du blev tagen…fasen också hoppas man har ett liv till.

  Svara
 56. Pretty in Pink you are a very fine woman and the blog is first class extra fine kisses from Theo.

  Svara
 57. Du är verkligen underhållande. Tänk om du hade en TV serie eller en Youtube kanal då hade du blivit stenrik. Med ditt utseende och hjärna kunde du gå hur lång som helst inom den branschen. Kanske nåt att tänka på? The Pink life kanske serien skulle kunna heta ha ha ha

  Svara
  • Vad du är kreativ Meja jag är imponerad! Toppenbra förslag, vi får väl se hur det blir i framtiden min vän. Ha en fortsatt trevlig lördagskväll.

   Svara
 58. Dig vill man inte gå till affärn med det skulle man inte våga ju. Du vet vad du vill va? du skulle passa som lärare ju.

  Svara
  • Nej läraryrket lämnar jag åt de tålmodiga då jag är för hetsig och kräver snabba avslut det skulle vara jobbigt att behöva göra ett matteprov på 10 minuter ;))))

   Svara
 59. Du har verkligen förändrat mitt liv. Kommer från ett destruktivt förhållande och bor nu själv och försöker pussla ihop tillvaron. Det finns inte mycket kvar för mig att glädjas över men har läst allt du skrivit efter jag hittat till bloggen din. Så mycket bra saker jag läst nu av dig har gjort mig lycklig och glad igen och man har väl fått en spark därbak so säger:Kom igen Sonja you can do it.. Tack Bella kram

  Svara
  • Kära Sonja, blir så glad att höra att jag kunnat bidra med lite mer glädje i ditt liv. Jag kan alltid stå till tjänst med en spark därbak bara att höra av sig.😂😂Kram på dig you can do it!

   Svara
 60. Jag skrattade ju nästan på mig här i soffan kära du. Rackarns vad skojiga berättelser du kommer med såhär på Kristiflygare å allt. Ha en riktigt bra helg på dig Think Pink BELLA hälsningar från Tobbe.

  Svara
  • Tack bästa Tobbe vad kul att hör – uppskattar det verkligen nu blir jag extra laddad inför nästa inlägg.

   Svara
 61. Trevlig blogg kul med ett litet annorlunda tema med intressanta fakta och spännande livsöden Grattis jättebra

  Svara
 62. Helvetes jävlar ville brutta om man får säga så i PK sverige ha ha nu får jag väl hatbrev från dom där FI kärringarna igen har hänt förr ha ha bara för att dom e korthåriga och platta som pankisar ser dom ner på oss grabbar som gillar schyssta lökar ja ja nog med klaganden nu. Du Bella! Fortsätt ge oss bilder på dig det är djävulskt trevligt att titta på.

  Svara
  • Ha ha .. tack för en rolig kommentar jag lovar att jag skrattade länge och väl. Man får ha vilken åsikt man vill i detta fantastiska land min vän kör hårt!

   Svara
 63. Såå kul det där med kö-historien garvade ihjäl mig ju haha låter som farsan som gapar å skriker å tvingar dom att öppna fler kassor.

  Svara
  • Ha ha jag visste att jag inte var ensam om att vara lite hetsig i kö-situationer. Kram på dig Malva och hälsa pappa.

   Svara
 64. En yppig kvinna i sina bästa år kan man bara drömma att man får. Gud har skapat en vacker tjej som är något som passar mej.

  Svara
 65. Jag tycker din blogg är osvensk, vågad, rolig , underhållande och väldigt häftigt, längtar till nästa inlägg❤

  Svara
 66. Vacker som en docka utanpå men din inre skönhet överträffar allt du verkar ha en sån värme och godhet. Dina anställda måste vara världens lyckligaste. Jag är väldigt imponerad över det du tar dig för allt ifrån snygga designer på säckar till Gasell nomineringar Heja Dej du snygga tjej….

  Svara
  • Det var nog en av de finaste kommentarer jag någonsin fått 💝💖❤💙💛
   Jag blev ärligt talat väldigt glad över det du skrev och skickar över den största kramen som finns 🤗🤗

   Svara
 67. Lady in Pink is dancing with e cheek to cheek.. nej just det lady in red hette låten men man kan väl få önska va?

  Svara
 68. Väntar på nästa avsnitt, när uppdaterar du nästa gång Bella? Dina texter ger mig bra vibrationer och stor tack för att du delar med dig 🌞🌞🌞
  Kram från Sofia

  Svara
  • Åh så underbart – Bra vibrationer är något som behövs inte minst i dessa tider. Nästa inlägg kommer på torsdag. Kram så länge

   Svara
 69. Hej Bella, Har beundrat dig länge och tycker det du gör är fantastiskt, sån energi som du ge oss läsare och att du inspirerar de som kanske är lessna och ur form. Jag respekterar dig verkligen både som person och företagsledare tänk om man hade haft en sån chef.

  Svara
  • Tack bästa Anne för din kommentar alla människor behöver lite push och uppmuntran då och då så varför inte bjuda på det lite oftare? Jag älskar att glädja andra och coacha dem till att göra sitt absolut bästa och yttersta. Ha det bäst

   Svara
 70. Fattar inte var du får alla roliga inlägg ifrån? Man tror liksom att det ska ta slut nångång och bli så där mainstream som andra bloggar men Nope inte det. Här kör man 110% varje vecka. Önskade att du la ut inlägg varje dag men tänker att kvalitet inte bir så bra då.

  Svara
  • Tack snälla Wilgot, du har så rätt! Kvalitet är bättre än kvantitet kan jag lova och jag är en god vän av kvalitet och vill att ni läsare ska få det absolut bästa … bara toppklass är gott nog åt er fina följare.

   Svara
 71. Älskar dina inlägg och det är lite tråkigt att du publicerar endast ett inlägg i veckan, det blir en lång väntan till nästa. Som jag nämnde sist jag och mina väninnor från Uppsala följer din blogg och du har blivit vår Idol ❤
  Från en Iransk tjej till en annan 💕

  Svara
  • Tack fina Maryam, nästa inlägg är värt all väntan kan jag lova! Kram på dig och dina väninnor 😍

   Svara
 72. Sådärja så ska dom tas dom jävla kö-älskarna ha ha du satte dom på plats GE MIG EN EGEN KÖ det är väl Bella -stajl va? Du är en skön tjej. kramisar från MIKE

  Svara
 73. Grymma Bella har gjort det igen…Krossat moraliska regler och följt sin egen väg ha ha Ikea och köer och vadslagning vad kommer härnäst? Spännande läsning tack önskar Igor

  Svara
  • Tack själv Igor – Jag har alltid gått min egen väg och har för avsikt att göra det i framtiden också då det gått bar hittills ha en fin helg kram från Bella

   Svara