Bella Nilsson – Bella goes overseas

Nu Gott folk har jag något fantastiskt att berätta och det är att jag fått en av stormakterna på kroken nämligen USA. Varumärkesskyddet för den amerikanska flaggdesignen har gått igenom och det är stort. Det är inte så lätt att förstå för den som inte är insatt vad det här med varumärkesskydd innebär men jag ska försöka förklara vad mina flaggdesigner är för något på ett enkelt sätt.
De här designerna är väldigt unika då det rör flaggan som är den som ligger närmast människors hjärta i varje land. Därför kommer de här designerna bli väldigt attraktiva då många människor är patrioter, synnerhet i USA.

Andra designer kan man efterapa eller kopiera på olika sätt men detta går inte att göra med flaggdesignerna av den enkla anledningen att det då inte längre är landets flagga utan något helt annat. Vi håller även på att skapa ett dataprogram för dessa designer med virtuella produkter i 3-D format som kommer att presenteras i framtiden.

 

Registrerat varumärke ger:

 • ensamrätt till kommersiellt utnyttjande
 • obegränsad skyddstid och förnyelse som kan ärvas vidare i generationer

 

 

Jag har skyddat ett par olika typer av designer för USA som sedan kan kombineras ihop och bilda en komplett flagga ..smart va?

 

Varför tänker jag globalt?

En dag hittade jag min gamla dammiga bar-glob från nittiotalet i mitt garage (ni vet en sån där jordglob som fungerar som barskåp). Jag snurrade på den några varv och la märkte till alla detaljerna som städer, floder, hav och olika länder. När min blick föll på ländernas gränser började min hjärna arbeta på högvarv och jag tänkte att jag aldrig kommer nöja mig med att stanna vid någon gräns utan kommer se till at sudda ut dem och hela tiden tänka worldwide med mina idéer. Här passar det även att plocka in uttrycket ”world wide woman” som en av mina trogna följare skickade till mig i förra veckan.

Nedan hittar ni en bild på hur min syn på jordgloben ser ut i Bella-hjärnan. Jag tycker det finns massor av intelligenta människor i samhället men många vågar tyvärr inte att spränga gränserna och tänka i ett större perspektiv för att nå ut med sina affärsidéer i resten av världen.

 


Jag gillar inte att vara begränsad eller att vara i beroendeställning till någon eller något precis som jag inte gillar att höra att ”det inte går”. Givetvis finns det saker jag själv inte är tillräckligt bra på men då kontaktar jag någon som är specialist på området (men bara det bästa är gott nog). Att göra saker halvdant är inget för mig, gör man något gör man det till 100%. Även om resultatet inte alltid blir som man hoppades på är det viktigt att man gjort allt som står i ens makt för att få ett så bra resultat som möjligt.

 
Jag kan ta in och behandla en stor mängd information samtidigt och ser oftast saker i bilder och jag har förmågan att ordna dessa bilder i min hjärna och få ett sammanhang precis som man klipper ihop en film med olika scener. Oftast använder jag den högra hjärnhalvan först där bilderna skapas därefter kommer den vänstra delen in med sitt logiska tankesätt och fightas med den högra och påminner mig om: -Bella låt inte dina känslor komma i vägen när du fattar viktiga beslut, använd dina to-do listor som finns i hjärnan och kom ihåg dina fasta rutiner med tillhörande perfekta avslut. Med andra ord ställer jag extremt höga krav på mig själv och det fightas för fullt däruppe på hjärnkontoret.

 

 
Ett exempel på detta är när jag bodde i Thailand på den tiden innan man och barn fanns med i bilden.

Jag älskar att resa och min dröm har alltid varit att vaska eget guld till en ring i Nya Zeeland men då jag träffade en kille på vägen utforskade vi istället världen tillsammans. Vi hann med allt ifrån att titta på hajar från en ubåt i Cozumel/Mexico, badat i fantastiska vattenfall på Jamaica, jetski på Haiti med hajarna hack i häl (trodde jag efter att ha sett Hajen-filmen precis innan), Jungfruöarna till Eiffeltornet i Paris.

 

 

För många år sedan efter att ha bott i Asien en längre tid ville jag göra något som gav mig en riktig utmaning och vilken utmaning kan vara större än att bygga fastigheter i Thailand/Pattaya. I Thailand får inte faranger (utlänningar) äga fastigheter helt själva utan det måste vara Thailändare som är majoritetsägare och det krävs bygglov precis som här och dessutom har de andra regler som man måste sätta sig in i. Mäklare, advokat, titta på olika marker och inköp av 7 rai var nästa steg.
Sedan startade jag direkt ett Thailändsk bolag och byggde upp hela affärskonceptet efter mina egna önskemål som jag kände mig trygg med så ingen kunde blåsa mig. Jag var med under hela processen och gapade på byggjobbarna mitt i regnperioden. ”Work work” skrek jag medan de svarade ”no good maam raining” och pekade uppåt mot himlen.

Detta ledde till att jag tog bort timpenningen och betalade dem för utfört projekt istället så ville de ha någon lön fick de stå ut med regnet. En av de mest avancerade sakerna med affären var att granska fakturor på Thai! Jag fattade ingenting och fick anlita en tolk/byggherre som hjälpte mig under hela byggprocessen.

Med tanke på att jag är född i Iran är jag givetvis proffs på prutning som innebär att jag halverar alla priser för att sedan gå uppåt. Thailändarna fick nog huvudvärk av mig och mitt prutande och jag tror att dom var helt slut när jag äntligen gick därifrån. Min envishet hade segrat ännu en gång och jag hade lyckats med något som andra ansåg vara väldigt svårt.

 

 
Det finns faranger som vill ha fastigheter i Thailand och som oftast väljer att köpa färdigbyggda hus tillsammans med sin thailändska fru eller man. Detta kan leda till stora problem då thailändaren alltid äger majoriteten av fastigheten och därmed är det lätt att bli lurad vid en eventuell skilsmässa. Resultatet av detta blev 12 fina spanskinspirerade hus med tillhörande pooler som sedan såldes vidare. För mig är utmaning likställt med att dricka energidryck, det ger mig en riktig kick medan många andra bara tycker det är uttröttande, stressande och tidskrävande.

För att hoppa tillbaka till flaggdesignen och hur jag lyckades med att varumärkesskydda dessa var det grundläggande i det hela mitt sätt att tänka.

Första gången jag kontaktade juristbyrån BRANN som är en toppkvalificerad byrå som jag hyser min största respekt för och presenterade min plan sa de till mig att jag inte kunde gå in på flaggor då det kunde vara ett känsligt område. ”Bella du kan inte varumärkesskydda landets flagga” fick jag höra. Givetvis gjorde det mig extra taggad då jag kände doften av utmaning och fick ett lyckorus som är bättre än dricka ett glas Moët. Det som är svårt attraherar mig och det är just därför jag går mot strömmen där det omöjliga bara kan bli möjligt.

Slutligen vill jag berätta att vi har tillsatt ett team som just nu är i full gång med att trycka säckarna i både tyg, papper och plast och som sedan ska skeppas till Texas, USA. Dessa säckar har olika användningsområden och kommer även finnas i olika former som kan användas till alla typer av livsmedel, kläder, återvinning (betong, puts, jord, stenar mm) Med tanke på att jag inte gillar att ta för lång semester kommer det även släppas fler produkter under sommaren som redan är förbeställda av USA. Dessa produkter kommer jag presentera för Er till hösten här på bloggen.

Jag har fått extremt många meddelanden från Er följare där de vill läsa fortsättningen av flykten från Iran, därför vill jag tala om för er att fortsättningen kommer snart. Min blogg är egentligen mer som en tidsmaskin som hoppar mellan dåtid, nutid och framtid och det är det som är så spännande då man aldrig vet vad som komma skall.

                                   Potentiell tidsmaskin? Bilden nedan visar Large Hadron Collider som finns i Schweiz

224 kommentarer om “Bella Nilsson – Bella goes overseas”

 1. Nu har min vackra dam använt sin eminenta funktionsdugliga hjärna jag får äran att gratulera dig till framgångarna det är storartat hur du lyckas ro allt du tar dig för i land. Tänk om damen skulle kunna tänka sig att diskutera intressanta ämnen med undertecknad och detta givetvis i mitt chateau.

  Svara
  • Tack Sebastian det var fint skrivet. Som vanligt låter det vansinnigt lockande att göra en visit på ditt slott men jag får snällt hålla mig hemma hos man och barn 💛💜💙

   Svara
 2. Säckarna är ju så snygga så man vill ha en hemma i trädgården så man får väl flytta till USA nu . 💟

  Svara
 3. Grattis! Man kan ju tro att du är vetenskapskvinna Bella. Det är ju inte klokt vad smart den där idén med flaggdesignen var. Tror du ligger långt fram i utvecklingen bäst att du reser framåt i din tidsmaskin så du slipper alla tröga bakåtsträvande idioter. 💕

  Svara
  • Tack för din kommentar bäste Olavi, det är roligt att resa både framåt och bakåt i tiden men faktum är att jag trivs ganska bra här ändå trots de negativa bakåtsträvande nej-det-går-inte-människorna 😉 Jag ser bara till att smitta dom med min energi. 💙💛

   Svara
 4. Fasen vad smart ha ha nu jäklar kommer det gå bra för dej tjejen jänkarna älskar ju flaggan å många är dom också. Grattis från Wille

  Svara
  • Nej Laila det är inget rymdskepp det är en partikelacceleratoranläggning, avsedd att kollidera motsatt riktade protonstrålar med energi upp till 7 biljoner elektronvolt per stråle, dvs 14 biljoner elektronvolt totalt.

   Svara
 5. Jäkla snygg design skulle passa bra i min jänkare – du skulle faktiskt också matcha lacken rätt bra Bella DEN ÄR ROSA (Fabbe) 💚💛💜💙

  Svara
  • Bästa Maggie tack för din kommentar. Min urkraft kommer först och främst från min hårda uppväxt som lärde mig att kämpa hårt för att kunna lyckas. Jag har ett mindset om att aldrig påbörja något utan att slutföra det, det är viktigast för mig AVSLUT. Hoppas du fick svar på din fråga och ha nu en fortsatt fantastisk Torsdag.

   Svara
 6. Snälla Bella kan du inte bli stadsminister? PLEASE dom andra är helt störda ju du vågar ju säga ALLT du tycker. 😘

  Svara
  • Faktum är att det många av Er som frågar mig samma sak men jag svarar som jag brukar: -Vi får se i framtiden, just nu driver jag ett stort företag som kräver all min uppmärksamhet bästa Stephanie.

   Svara
 7. Grattis grattis vad skoj för dig så där är det när man aldrig ger sig då lyckas man. Du ger mig så mycket energi och coachning nästan som man tycker det är bättre än terapi. 😘 💕

  Svara
  • Ha ha jaa jag är ju den typen som aldrig ger mig någonsin utan är mer som en blodigel som aldrig släpper taget förrän jag är nöjd och fått det jag vill ha.

   Svara
 8. Kan det vara så att frun letar efter en stabil bonde? Om lusten faller på finns jag på en bondgård nära dig i blåställ och gummistövlar. Jag kanske inte är en östermalmsman direkt med kostym och sånt men jag har annat som inte andra karlar har: Traktor, grisar och en jäkla go humor. 🚜

  Svara
  • Precis som jag svarat innan så söker jag inte en ny bonde, jag har en redan och det räcker med honom kan jag lova med eller utan grisar. Kram på dig Rogge.

   Svara
 9. Nej, ingenting är omöjligt, problem är till för att lösas, under tar lite längre tid. Det är ett under att du lyckats varumärkesskydda amerikanska flaggan på dina produkter, jag kan inte påminna mig att någon utanför USA lyckats med det. Du är helt enkelt en fantastisk företagare som lyckats med det som alla andra slagit ur hågen, för det varit för omständigt. Det krävs stenhårt jobb för att komma dit du kommit, jag önskar dig lycka till med allt du tänker företa dig och jag ser fram emot fortsättningen på din affärsanda för den är speciell.

  Kram

  Svara
  • Tack snälla Inga-Lill för en underbart bra kommentar och som också stämmer till 100%, det har krävt stenhårt jobb men jag lovar att jag har galet roligt på vägen 😉 Sänder över massor med kramar till dig.

   Svara
  • Jag bodde utomlands i över 4 år. Jag ville passa på innan jag skaffade familj då jag förstod vilket ansvar det innebar och att jag inte skulle hinna resa så mycket innan jag bildade familj.

   Svara
 10. Shit bella du är ju grym.helt fantastiskt att du har sådant driv å engagemang(tror det stavas så)🤗.blir kul att fortsätta läsa din blogg.mvh anders

  Svara
  • Vad roligt att du gillar min blogg, ja det är inget fel på mitt driv det är mer effektivt än en duracell-kanin.

   Svara
 11. Ännu ett inlägg som krossar allt annat du är en hjälte, förebild, guru du skulle nog om du ville kunna ha nån sekt av nåt slag ha ha The Pink Life eller The Pink church

  Svara
  • Tack vad kul att du tycker om bloggen jag tycker självklart också att den är bra om jag får säga det själv 😉

   Svara
 12. Gratulerar till USA designen stort stort, jag har själv försökt att få skydda en design men utan att lyckas jag får nog anlita den byrån du gått till. 👍

  Svara
 13. Wow vilken kreativitet den är ju helt fantastisk fattar inte vad du får allt ifrån vilken tjej du är helt amazing.

  Svara
  • Tack Sebbe vad roligt att du tycker om min ”uppfinningar”. Jag har så många idéer du skulle bara veta ….

   Svara
 14. Vilka grymma resmål du har besökt.. själv har man bara varrt i Tyskland och Österrike på öl-semestrar. Ingen semester utan öl då är det kört, sitta där och torka nej nej inget för mig.

  Svara
  • ha ha. Det finns öl i alla de länderna jag varit i så det borde inte vara något hinder för dig att besöka dem.. 😍😍😍😍😍

   Svara
 15. USA ….hör jag cashflow?? Satan det kan ju bli hur jäkla stort som helst jag är imponerad över ditt sätt att göra affärer. 💪

  Svara
 16. jaha ännu fler nyheter på gång du är en spännande tjej du. Nu blir man ju väldigt nyfiken.

  Svara
 17. Fantastiskt skrivet och vilka bilder du har lagt in, de är helt fantastiska och det känns precis som man är där.

  Svara
  • Vad kul att jag kunde förmedla den känslan det är inte så enkelt att göra det ska du veta…. Ha ha

   Svara
 18. Jag har en kompis vars bror råkade illa ut, han träffade nån thai-brud på semestern och fick för sig att satsa allt han ägde på ett hus nere i Phuket men bruden skicka hem honom och han blev totalt jävla blåst. Han kunde ju inte prata språket och det gick inte anmäla då hon tydligen ägde allt plötsligt.

  Svara
  • Ja precis så kan det gå om man inte har full koll på landets lagar. Det är viktigt att sätta sig in i vad lagen säger innan man köper hus han lärde sig tyvärr en dyr läxa.

   Svara
 19. Jag tycker hjärnan på bilden har lite låga klackar trodde du körde med 12 centimeters i vanliga fall.

  Svara
  • Ha ha det var bara därför det regnade in på hjärnkontoret just den dagen då fotot togs min vän. I normala fall är de minst 12 cm som gäller.

   Svara
 20. Du är verkligen en duktig tjej önskar jag kände dej du är så häftig och annorlunda. Jag tror du är en toppenkompis oxå. Om du vill kan du swisha mig ett bidrag då jag har det väldigt jobbigt just nu. Har gått sjukskriven i snart 2 år för psykisk utmattning och känner inte ens att jag vill gå till nåt jobb klarar inte press från chefer och sånt. Hälsnignar Jennifer

  Svara
  • Bästa Jennifer, jag skulle göra dig en otjänst om jag gav dig pengar men du ska istället få ett tips : Du behöver bli oberoende och jobba för att må bra igen. Du behöver tjäna dina egna pengar och få in rutiner i ditt liv, gå upp på morgonen, klä på dig, fixa håret träffa jobbarkompisar… vardagliga saker som kommer läka din psykiska ohälsa.
   Att gå hemma så länge kommer bara göra dig sjukare, jag uttalar mig om detta utan att vara en psykolog utan använder sunt förnuft. Nu önskar jag dig ett stort lycka till Jennifer.

   Svara
 21. Grattis och du Bella .. kör hårt nu låt ingen jäkla typ försöka förstöra och förminska det du gör – du är unik och så härligt positiv 😍😘😍😘

  Svara
 22. Sensuella rosa Bella du e lika söt som princesstårta och jag blir ärligt talat sugen att smaka på en bit om jag får säja så…

  Svara
 23. Så många härliga bilder du bjöd på den här gången vet inte vikken jag gilla bäst men det var nog den första som är lite kaxig, självsäker och väldigt kvinligt. ❤

  Svara
  • Tack Åsa vad kul att du gillar bilden jag är faktiskt rätt nöjd med den själv också, mina anställda brukar få vara med och önska vilken bild som ska läggas ut. (Demokrati)

   Svara
 24. Men det var trevligt att höra mina hjärtligaste gratulationer bästa Bella 💯 🇸🇪 🇸🇪

  Svara
 25. Det var värst vad många beundrare du får Bella om du får för många kan du alltid skicka över någon trevlig man eller kille gärna snygg, runt 40 och helst ekonomiskt oberoende. 💕

  Svara
  • Tyvärr Maja, jag bedriver ingen dejtingverksamhet här på bloggen så jag måste tyvärr be dig titta vidare på andra sidor min vän.

   Svara
  • oooh ja du är så välkommen i min rosa värld men du måste vare väldigt pigg, flexibel med energi som 100 karlar isåfall är du mer än välkommen 😻

   Svara
 26. Your blog is unique and funny and I appreciate the science fiction machine it was so special and I wish we soon can make some time travels .

  Svara
 27. Det är intressant det där med beroendeställning som du skriver om. Jag känner igen mig i det du skriver då jag heller inte gillar att vara beroende av någon. För min egen del beror det nog på min stränga uppväxt och exet som var väldigt dominant mot mej som fått mig att vilja vara självständig.

  Svara
  • Bästa Simona jag förstår verkligen att du känner så, med tanke på hur du beskriver det du varit med om . Kram Kram Bella

   Svara
  • Oj nu blev jag lite generad Matte men kul att du ”gillade” bilden. Ha det bra så länge och glöm inte att ANDAS.

   Svara
 28. Man saknar att resa faktiskt .. det känns så konstigt att de inte är tillåtet att göra vad man vill i dessa tider. Känns som pesten kommit till jorden usch

  Svara
  • Det är en märklig tid som är jobbig för alla inte minst för resebranschen och hotellen som gapar tomma.

   Svara
 29. Här har du en riktig karla-karl med muskler, skägg och stor bil och är bra att hålla i när åskan går.

  Svara
 30. Dom där flaggpåsarna är ju gudomligt snygga hur nu fan en påse kan va snygg ha ha men i alla fall har du gjort ett jädrans bra jobb bara att buga och bocka för ers nåd Lady Pink /Andreas Bergström

  Svara
  • Oj vilka ord, det var verkligen inte dåligt får jag säga… Lady Pink jo jag tackar jag hälsningar Bella

   Svara
 31. Very interesting life, you have done everything that people usually not do within a lifetime.

  Svara
 32. Det är så kul att det går bra för dig Bella coolt och att du äger Think Pink, kör ju ofta förbi era rosa säckar i stan. Det är så kul att en tjej är i den där branschen. 💪

  Svara
  • Ja det är lite speciellt och jag är ensam om det i Sverige så det är klart att man är lite unik. Samtidigt är det ju utmaningen som driver mig framåt och är bränslet i allt jag gör.

   Svara
 33. Jag tykker myket om bellasblogg den har bra history och amusing. Grattulerar till din vackra säckar USA som är stort land och kan ge pengar för din business увидимся. Hälsning från Ivana

  Svara
  • Tack snälla Ivana för din fina kommentar, vad roligt att du gillar bloggen också kram på dig och ha en trevlig helg.

   Svara
 34. Jag äger mycket fin guldbutik i Stockholms city och jag hittade din bild på facebook och klickade och vidare till bloggen. Jag tittar mycket ofta på dina vackra bilder som är mycket fina, jag kommer ursprungligen från Irak och du är jag nästan landsman med mig för att våra länder är grannar. Jag har visat din blogg för alla mina vänner och vi hejar på dig. Fortsätt och skriv gärna varje dag det vore bättre istället för dålig tidning. Många rosor till dig från Karim 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

  Svara
  • Hej Karim, Tyvärr hinner jag endast med ett inlägg per vecka då jag driver ett stort bolag som tar det mesta av min tid. Ha en underbar helg.

   Svara
 35. En sån underbart bra idé du är ju helt oslagbar, jag är verkligen glad att du valde just Sverige att komma till med din sprudlande underbara energi som ger oss ”vanliga” dödliga nåt kul att läsa om plus att vi också börjar använda hjärnan lite mer …. Kramar från Petra

  Svara
 36. Jag vill gärna säga några ord till dig Bella: du har en sån jäklar drivkraft så om man skulle koppla dig till ett kraftverk hade hela Sverige haft energi i åratal framöver. Kör järnet Bella 😀

  Svara
 37. Bra inlägg, jag måste fråga dig lite om den här flaggdesignen är det bara USA som du ska rikta in dig på eller är det tänkt att något annat land skulle vara intressant också? 😀

  Svara
  • Hej Tor vad kul att du frågar, jag har redan fått igenom designen i ett flertal länder och mer om det hittar du under Arkiv I Januari och närmare bestämt den 13/1.

   Svara
 38. Jag tror det är fler än mig som undrar hur du överhuvudtaget kunnat komma så himla långt från att ha kommit hit helt ensam. Jag tycker vi som följer dig borde stanna upp i tanken och verkligen fundera på vem Bella är? Hur kan den här tjejen förvandla allt hon rör vid till guld? Designer, priser, appar VD och ägare för ett stort återvinningsföretag, vem annan har gjort något liknande i Sverige? Applåder och visslingar till dig bästa Bella – vi är många med mig som uppskattar dig som människa och företagsledare (och uppfinnare såklart) 💖 💖 💖 💖 :Fredde

  Svara
  • Tack snälla Fredrik vilken otroligt fin kommentar 💙💛 Jag blev verkligen jätteglad över det du skrev och önskar dig en magiskt fin helg. Mängder med Kramar till dig 🤗🤗🤗🤗

   Svara
 39. Så bra med en tjej som har huvet på skaft det behövs mera kvinnor med power i världen. Tack för att du kom till oss i Sverige.
  Jag kom själv hit som 10 åring från Grekland och började jobba redan vid 14 års ålder i pappas restaurang så jag håller med om att man ska jobba och göra rätt för sig. Hälsningar från Ioannis

  Svara
 40. Hej Bella Nilsson, jag heter Ludwig och jobbar med en vetenskaplig rapport på KTH. Jag arbetar med ämnet appar och blev tipsad av en vän om din blogg och framtidsapparna! Jag skulle vilja veta lite mer om dem så min fråga till dig är om du skulle kunna berätta lite kort om detta? är det möjligt att kunna maila dig privat?😀😀😀😀

  Svara
  • Tack för din kommentar Ludwig det låter intressant med din rapport om appar den ser jag fram emot att läsa. Du får absolut maila mig på bella@nmt.se för mer information men titta gärna in på mitt blogginlägg från den 22/1 där du kan läsa om apparna. Trevlig helg 🌺

   Svara
 41. Häftig tjej och coolt inlägg och när man bläddrar tillbaka i bloggarkivet blir man faktiskt berörd nästan så man börjar grina 🙈 som en kärring (sorry för skämtet) om du förstår. Men det är jobbigt att läsa om din hemska uppväxt och allt du fått ta jag blir skitarg, tack för att jag fick ventilera mina tankar här på din blogg. 👍 👍

  Svara
  • Jag uppskattar din kommentar och det är förstås positivt att du blir berörd men jag vill inte att du ska gråta Danne. Tänk på att jag mår bra nu och att det som hänt är historia men något som präglat mig som människa och gjort mig till den jag är idag. Kram på dig 🤗🌸

   Svara
 42. Vet du vad Bella? Jag känner till många detaljer om Hadron Collider och kan diskutera mer om denna med dig om du har tid någon gång. Jag arbetar som forskare och det gläder mig att en affärskvinna är intresserad av framtidsteknologi. Jag mejlar över mina kontaktuppgifter så du kan avgöra själv om du tycker det är värt att kontakta mig. Ha nu en fin och solig helg med nära och kära.***** Tusentals hälsningar från din tyske vän Herman.🌹🌹

  Svara
  • Hej min tyske ”vän” Herman det låter ju superspännande jag blir väldigt nyfiken på vad du vet. Jag hör av mig via mail ha en trevlig helg du också. 🌸🌺

   Svara
 43. Hur många skulle klara av att gå igenom det du gjort och dessutom ta dig upp till den absoluta toppen? 💪 För er som inte läst om Bellas barndom gör det nu på en gång men ta fram en näsduk för det är jobbig läsning så lång bort en Svensk helyllefamilj som går/Mimmi Ekholm Uppsala

  Svara
  • Tack Mimmi för din fantastisk bra kommentar, jag blev väldigt berörd över det du skrev för det stämmer till punkt och pricka. Önskar dig en trevlig helg 💖💖💖

   Svara
 44. Jag skickar massor av positiv energi från Bohuslän! Du ger så otroligt mycket inspiration och jag hoppas du verkligen förstår att du gör det. Varje inlägg på bloggen gör mig inspirerad. Dom dagar du inte uppdaterar är det inte ovanligt att jag läser något gammalt inlägg istället så det kan jag rekommendera andra att göra det finns massor av spännande tabeller och scheman som säger mycket om oss som människor. Var rädd om dig och din familj. Kramar!

  Svara
  • Men så kul att få en Bohuslän-hälsning det var inte dåligt såhär på fredagskväll och det är en jättebra idé att läsa mina äldre inlägg dom kan man läsa många gånger😊😊😊😊 Kram från Bella 😘

   Svara
 45. Vilka fina lägenheter du byggt du är så duktig har aldrig bott så fint i Thailand det har sett bra ut på nätet men i verkligheten är det ofta skitigt halvdålig mat och snorkig personal. 👏

  Svara
  • Tack Selma men vad tråkigt att du har sådana erfarenheter av Thailand som de flesta förknippat som någon bra och fint. Jag personligen älskar Thailand och bott väldigt bra varje gång.

   Svara
 46. Jag vill säga att jag älskar din blogg att du jämnt är så positiv. Livet är inte lätt alla gånger och man får tampas med ordentliga motgångar då och då. Bella är en stark tjej som aldrig ger upp och bara kör på.. . Att tro på sig själv och tycka om sig själv kommer man långt med, då kan man strunta i allt skit omkring sig. Keep going strong woman! Det är jättekul att följa dig.😍😍

  Svara
  • Tack George, det stämmer det du säger att man får tampas med motgångar men kör man på och inte ger upp så klarar man sig oftast. Ha en fin helg.

   Svara
 47. Härligt att läsa din blogg. Jag brukar gå in här för att skingra tankarna kring allt som händer i vårt samhälle med sjukdomar och elände och de är så välbehövligt. Vi måste ju fokusera på det som är positivt. Åh då är din blogg den bästa att besöka. Kram till dig! 😀😀

  Svara
  • Så trevligt att du gillar att hälsa på hos mig här på bloggen du är så välkommen att komma hit så ofta du bara vill och du kan också ta med dig hela tjocka släkten…Ha nu en underbar helg Johannes.

   Svara
 48. Jag har slutat läsa alla bloggar utom din. Känner jag mig deppig så går jag in hit eftersom det är en 100 % pepp garanti. Du är unik och alldeles alldeles underbar♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

  Svara
 49. Nu är det helg och man får luta sig tillbaka med ett glas vin i handen och din blogg kan det bli en bättre början på helgen?

  Svara
 50. Jag brukar inte skriva kommentarer, men nu gör jag det😚 Du har en härlig blogg, och jag känner i mig med mycket vad du skriver. Fortsätt så, vara härligt vacker både på insidan och utsidan. ☺Jag läser din blogg och vill själv starta en blogg, men är samtidigt lite rädd för idioter som kan skriva allt möjligt..jaja får se hur jag gör :Ann-Britt ps. du är väldigt tjusig på bilderna.

  Svara
  • Vad roligt att du valde att läsa just min blogg och att du tycker om min bilder. Om idioter skriver på din blogg kan du se till att du har en spärr så du hela tiden granskar inläggen innan de släpps. Lyck till 😉

   Svara
 51. så fina säckar jag vill gratulera dig till dom du syster från Iran min fråga till dig är när säcken för mellanöstern kommer? Kanske den kan kallas kamelsäcken? Bra förslag?

  Svara
  • Oj vilket bra förlag Hamid 😊 Inga planer på att göra säckar till mellanöstern just nu i alla fall vi får se vad som händer i framtiden 😉 Ha en trevlig helg.

   Svara
 52. Spännande läsning hade aldrig hört talas om den där Hadron saken du verkar så påläst som en professor typ.

  Svara
  • Tack Mia, jag kan garantera att jag inte är en professor men hade antagligen blivit det om jag lugnt och stilla kunde sitta och läsa i 10 år men som du säkert förstår gillar jag snabba ryck och har inte ro att plugga så pass länge.

   Svara
 53. Din blogg är väldigt inspirerande tycker jag, man får nya idéer efter varje inlägg Är det inte affärsidéer så är det fina miljöer också en fulländad blogg enligt mig 👍👍👍👍👍

  Svara
  • Tack Sven vad roligt att du gillar alla mina idéer och bilder det är såna här kommentarer som ger mig ännu mer energi än vad jag redan har. Ha en härlig helg.

   Svara
 54. Vilken härligt rosa hjärna du har Bella. En rosa hjärna som bor på en rosa glob det blir inte bättre än så här.

  Svara
  • Tack Wilma – jag håller med, den rosa globen är en glob där inga krig eller våld existerar det finns heller ingen mobbning och avundsjuka härligt va? 😉

   Svara
 55. du är inte så dum och kvinnor kan var mycket dumma bra att hjärna fungera bra. Må gud beskydda dig. 💕

  Svara
 56. En cool tjej med dubbelt så mycket hjärnceller än vanliga befolkningen
  Snyggt !! 🌞🌞🌞

  Svara
 57. Ditt liv är ju helt otroligt hur vågar du göra allt du gör? Jag är glad om jag bara lyckas boka en resa till Kanarieöarna 🌞🌞🌞🌞

  Svara
 58. Nu vill vi ha rosa säckar så skicka över avtal så signar vi direkt vem kan motstå en såndär brutta? Får man dig på köpet?

  Svara
  • Så trevligt det låter maila er adress till bella@nmt.se så ordnar jag kontakt med säljarna. Jag följer tyvärr inte med säcken ni får nöja Er att titta på bloggen pojkar. Kram på Er 😘

   Svara
 59. Hejsan Bella jag har följt dig på avstånd under en längre tid och tycker du verkar var en bra tjej. Du verkar kunna förvandla det mesta till guld och det är ju toppen. Jag skulle så gärna vilja ha hjälp att lansera en ny olja som jag har varit med och tagit fram tillsammans med en välkänd hudterapeut från Norge därför vänder jag mig till dig som kan det där med marknadsföring. Tänkte mig att du kanske kunde fotas tillsammans med oljan eller något liknande vad tror du? Jag mailar också . ps. oljan är till för intimare områden doftar blommigt med en stänk av vanilj.

  Svara
  • Vad roligt att du gillar min blogg och att du håller på att skapa hudvård. Jag måste tyvärr avböja ditt förslag då jag är extremt upptagen med så mycket annat men lycka till nu.

   Svara
 60. så intressant det var att läsa om alla dina resor så trist att man inte kan resa just nu man blir ju så sugen efter dom fina bilderna.

  Svara
  • Ja det är underbart att resa och man blir verkligen sugen när man ser bilderna det håller jag med om . Tack för att du läser bloggen Åsa.

   Svara
 61. Underbara länder som du varit i det låter fantastiskt att åka ubåten det skulle vara roligt att få uppleva var du inte rädd?

  Svara
  • Nej inte alls jag älskade att se hajar och andra fiskar simma förbi precis utan för fönstret en upplevelse kan jag lova!

   Svara
 62. När kommer nästa Iran inlägg? Vill ju veta hur det gick sen…. Även fast vi vet att du är här så är det ändå superspännande.

  Svara
 63. You are a very smart woman like Einstein. You have good fantasy and look very nice I like the blog that is so professional and funny at the same time and I just wait for every post you make. Thank you Bella for giving us so much relevant and interesting information, all other blogs is boring and im fed up with babies, make-up and clothes, Love from Holly

  Svara
  • Dear Holly I just love your comment! It makes me real happy that you enjoy my blog. Hugs and kisses from me ❤😘

   Svara
 64. Spännande inlägg och kul att du fått dom där flaggorna grattis hälsning Olivia Dahl

  Svara
 65. Hjälp vilka grejer man förstår ju ingenting tur det finns smartingar som dej heja Bella 😍

  Svara