Om mig

Jag heter Bella Nilsson och ser mig själv som en slipad entreprenör som älskar att ha många järn i elden, gärna samtidigt.

Mitt liv började i Iran och jag kom som ensam invandrare till Sverige när jag bara var ett barn givetvis var detta extremt tufft för mig som ni säkert kan förstå. För mig har det hela tiden varit viktigt att göra rätt för mig och jobba för mitt uppehälle och är tacksam över att ha fått möjligheten att få leva i Sverige, landet som har gett mig förutsättningarna att kunna bli den framgångsrika entreprenör jag är idag.

Jag äger och driver bl a NMT och NMT THINK PINK som är välkända och framgångsrika företag i Sverige och bygger just nu även ett helt nytt system för mina internationella varumärken. Dessutom har jag även ansökt om patent i USA för ett nytt app-system som kommer spara både miljö och tid.

Med bloggen vill jag inspirera, coacha och visa att man kan lyckas om man bara vill och dessutom ge en dos av min outtröttliga energi och kreativitet till både unga och mer etablerade entreprenörer oavsett kön eller nationalitet.