Om oss

Med bakgrunder som ekonomer och som egna företagare så vet vi vilka nycklar som finns för att lyckas och för att ta nästa steg. Vi vill ge konkreta tips som du kan implementera i din egen verksamhet. Samtidigt så vill vi även ge dig värdefull input kring olika kostnader, investeringar som är nödvändiga att ta – samt vilka du kan undvika. Vårt mål är att skapa en sida som ger dig mer kött på benen och som ger dig en möjlighet till utveckling – både privat sådan och för det företag du äger.

Ett av de vanligaste misstagen vi ser i samband med företagande är bristen på självinsikt gällande det ekonomiska. Att driva eget innebär en ökad frihet där man själv sitter i förarsätet och på egen hand styr över hur dagarna ska se ut. Det är inspirerande. Men, det handlar även om ett ansvar. Skatter ska betalas in, moms likaså och all redovisning och bokföring måste ske i enlighet med lagar och regler. Tar man för lätt på detta så väntar en katastrof. Detta oavsett om den vara eller produkt man säljer inom den egna verksamheten är överlägsen. Vi vill ge tips och råd om detta och få dig att välja rätt väg i dessa frågor.

En annan sak som vi brinner för är marknadsföring. Företagande handlar om synlighet och om man inte syns så finns man heller inte. Vi ska visa hur du, med relativt enkla medel, kan öka din synlighet och ta steget förbi dina konkurrenter. Detta gäller för såväl traditionell som digital marknadsföring.

Vi ska, kort sagt, gå på djupet i alla frågor som rör ekonomi och företagande. Det anser vi vara behövligt och nyttigt för fler att lära sig mer om. Välkommen hit!