Kategorier
Jobb

Rätt personal på rätt plats med Rusta och Matcha

Frustrationen över att sakna personal för viktiga uppgifter är lika stor som arbetslösas frustration över att vara utan sysselsättning. Rusta och matcha ger alla möjligheten att hitta rätt.

Det är viktigt att tänka en extra gång. Som arbetsgivare har man ansvar åt olika håll. Man har en produkt eller tjänst som potentiella kunder längtar efter. Ibland är det så att kunderna inte ens vet att de behöver tjänsterna eller att de existerar.

För att informera, producera och utföra tjänster behöver ni personal. Det är självklart, men inte alltid enkelt. Att anställa personal är ett stort ansvar och anställningen måste fungera för alla inblandade parter. Det handlar helt enkelt om att ha rätt person på rätt plats. Men hur åstadkommer ni det? Genom lotteri, genom att anlita ett medium, eller genom att blunda och peka?

Rusta och matcha ger utmärkta resultat

Ett betydligt bättre och mer pålitligt alternativ än de tidigare nämnda metoderna är Arbetsförmedlingens tjänst ”Rusta och matcha”. Affärsidén är enkel men effektiv. De har tillgång till och kunskap om en mängd intresserade personer som söker arbete. De vet vad de kan och vad de vill. Å andra sidan finns du och ditt företag.

Om du inte tar kontakt vet förstås ingen att du är intresserad av att anställa. Nu har du en lysande möjlighet att bekanta dig med rätt personer som kan hjälpa dig att hitta rätt personal. Det blir inte sämre av att tjänsten är kostnadsfri. Arbetsförmedlingens leverantörer kan hitta rätt person för er och hjälpa er att lösa situationen.