Kategorier
Flytt

Akut flyttstädning i Stockholm

Chanser kan inte missas på grund av att saker inte går att lösa. Får man drömjobbet och måste flytta fort bokar man enkelt en flyttstädning i Stockholm.

Erik stod med mobilen i handen. Ansiktet hade ett uttryck som skulle kunna beskrivas som förvånat. Samtalet han just haft bekräftade att det jobb han önskat sig så länge nu var hans och han behövde flytta till Bryssel om två veckor. Innan dess skulle han hjälpa sin efterträdare att komma in i jobbet.

Han hade bara reagerat. Det hade inte funnits något annat svar än ja. Nu stod han där och sakta började det sjunka in att han hade en hel del att göra innan han kunde lämna Sverige. Han var en handlingarnas man så han satte sig ner och gjorde en lista. Snabbt konstaterade han att han behövde hjälp med flytt och flyttstädning.

Firma fixade både flytt och flyttstädning

Han sökte på flyttstädning i Stockholm och hittade en firma som kändes bra. Han hoppades att de även hade flytt- och magasineringshjälp. Tyvärr var det inte fallet men de gav honom numret till en flyttfirma som de brukade samarbeta med. Däremot hade de möjlighet att flyttstäda
hans lägenhet när han önskade.

De informerade Erik om vad som ingick och vad som inte ingick. Det senare gällde garage och förråd vilket var ett bekymmer. Men innan han hann säga något visade det sig att det kunde göras mot tillägg. Han suckade av lättnad och tackade ja. Tid bokades och nu var det bara att fokusera på resten av alla måsten, men ett var i alla fall avklarat.