Kategorier
Marknadsföring

Specialutvecklad landningssida från Generaxion

Har ditt företag fortfarande kvar en skeptisk hållning till SEO och drar er för att anlita en SEO-byrå? Klockan tickar och för varje år man väljer att stå utanför så ger man sina konkurrenter ett försprång. För, att SEO fungerar råder det inga tvivel om. Med rätt hjälp kan man öka omsättningen på ett dramatiskt sätt och detta oavsett bransch, område eller var man har sin verksamhet. Ett av de absolut bästa företagen i branschen är Generaxion och just denna SEO-byrå har ett koncept som innebär en snabbare väg till förstasidan på Google.

En sak som skiljer Generaxion från andra byråer inom SEO är att man skapat ett koncept som innebär att en kund hyr en landningssida. En landningssida är en webbplats som skapats helt med konvertering och optimering i åtanke. Den innehåller enbart unika texter, genomtänka rubriker och beskrivningar och den kommer med både en design och struktur som tar kunden från fundering till köp.

Till skillnad från en vanlig webbplats så blir en specialutvecklad landningssida från Generaxion utan en massa tingeltangel. Det handlar om en sida som enbart fyller ett syfte i att ranka högt på Google – och leda trafiken till kundens verksamhet. Som kund så får man genom detta två stycken sidor. Den ena är din ordinarie hemsida och den andra är den landningssida man hyr av Generaxion. Inte sällan så blir den senare den som verkligen drar trafik och genererar nya kunder.

En landningssida uppmuntrar till köp

Designen i kombinationen med unika, informativa och genomtänkta texter samt ett gediget arbete med länkar – ingående och utgående – gör att en landningssida uppfattas som väldigt relevant av de algoritmer som används av Google. Det är också det som allting bottnar i. Man kan aldrig köpa sig till en hög placering på Google och man kan aldrig förlita sig på att slumpen ska leda dig till toppen. Det handlar uteslutande om relevans och om att visa Google att den sida man har kommer att vara intressant för kunderna.

Det innebär att ett företag som Generaxion har ett försprång då det har många, många år på nacken och vet hur allting fungerar och hänger ihop. Börjar man själv ge sig på SEO så kan man köra fast så till den milda grad att man blir bestraffad av Google och störtdyker i rankingen snarare än klättrar. Fingertoppskänsla både vad gäller innehåll, sökordsdensitet och länkar är A och O. En lekman kör fast – proffs får sidan att klättra och bli välbesökt.

Jämför med en homestylist

Här kan man dra paralleller till en helt annan bransch och ett helt annat område. Ska du sälja en bostad så handlar det inte om att visa upp dina personliga smak och stil. Det handlar om att visa upp en bostad som tilltalar spekulanter. En landningssida fungerar på samma sätt som en bostad där en homestylist arbetat. Det sakliga finns kvar och bostaden är optimerad för att tilltala så många som möjligt: alla personliga ägodelar och allt krimskrams är borta. Samma sak gäller för den landningssida du hyr. Den må vara opersonlig, men innehållet kommer att vara både säljande och inbjudande för Google och de algoritmer som används.