Kategorier
Ekonomi

Ta hjälp av en redovisningsbyrå i Stockholm

Ska småföretagare verkligen behöva hålla på med pappersarbete? Om inte, kan det vara anledningen till att det finns mer än en bra redovisningsbyrå i Stockholm.

För massageterapeutern Inger var det återigen dags för årsredovisning. Trots att hon haft så mycket tid på sig att få ordning på alla papper står hon där i sista minuten och letar. Det är märkligt då hon själv tycker att hon haft bra koll på bokföringen. Hur svårt kan det vara att hålla ordning?

Men Inger är bra på att ta hand om människor, inte papper, men det spelar ingen roll. Det måste gå då Skatteverket kräver information. Under dessa hektiska bokföringsperioder har hon inte den vanliga energin och även om det inte är sant så känner hon att det går ut över hennes klienter.

Redovisningsbyrå minskade stressen

Det är fullt möjligt att klara av bokföringen när företaget är litet även om det kan ta olika lång tid för olika personer. Inger insåg dock snart att det var ohållbart. Hon ville fokusera på det hon var bra på. Därför kontaktade hon ett företag som specialiserade sig på pappersjobb, nämligen en auktoriserad redovisningsbyrå i Stockholm.

Tillsamman tog de fram en plan för hur framtiden skulle se ut. Inger skulle se till att sätta in alla räkningar, kvitton och fakturor i en pärm som sedan skulle tas om hand av redovisningsbyrån. Hon behövde inte fundera på om allt stämmer i varje kolumn för både det och deklarationen tog de hand om. Tänk att det skulle vara så lätt att bli av med det som stressade henne mest.